Äkki keegi teab selle Alfa GTV kohta midagi öelda?

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html see masin on siis silma jäänud!!Alfa pole just rahva auto sellepärast küsingi et äkki on keegi olnud selle alfa eelnev omanik vms.Kirjas on küll et väga heas korras jne!Aga kes teab?Alfadest ise suurt midagi veel ei tea aga tahan teadma hakata :) ,olen otsingus tuhninud 15minutit ja ei ole leidnud piisavaid vastuseid,et mida konkreetset üle vaadata kui seda ostama hakkan!!!Igaljuhul tänan juba ette sest olen aru saanud,et Alfa rahvas on päris abivalmis 8) !!!

tevist :D

ei ole selle alfaga kokkupuudet olnud, omanik on tundmatu jne...

Aga kui tahad midagi konkreetset teada, siis küsi täpsemalt :wink:

üldiselt mida vaadata ei olene margist -> kõik nupud peavad tegema midagi (soovitatavalt seda, milleks nad on ette nähtud), kolinaid ei tohiks olla, rooste on juba rohkem "maitseasi" (kuigi GTV puhul annab ülevaate ka sellest, kuidas autot eelnevalt hoitud on); mootor peab käima ültlaselt, ilma kolinateta jne...

AR puhul soovitaks lisaks vaadata:

õli ->ehk siis mis värvi see on-> kui õli on suht värske, siis on kindel, et seda on ka eelnevalt korralikult vahetatud: üldreeglina müügiks autol ei kiputa seda eriti vahetama

kütuse/klaasipesuvedeliku taset paagis-> kui see on viimasel piiril on tegemist tõenäoliselt müügiks mõeldud autoga

Selle pildiseeria kohalt AGA... kui vaatad teist pilti, siis paistab sealt vastu üks kahest/kolmest(?) eestis resideeruvast 164Q4-st 8) seega juhul, kui küsid selle Q4 omaniku kohta ja mingi vastuse saad, siis võiks müüja suhteliselt asjalik inimene olla 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

jah see auto sai soetatud täpselt slle 164 Q4 venna sóovitusel ta mul hea sõber ja teab alfadest kõike minu arust :d TEMA käis ka mul kaasas ja aitas otsustada kas osta või mitte :D ma ise ei osanud ka midagi eirit vadaata :D nii et jah

aga auto heas korras ikka veel kõik asjad vahetatud õigeaegselt õlid rihmad jne

vot