A. Romeo HotDok: AR164-a sisemine ilu ehk Raisakotkad vol 1

:lol:

niisiis-> kes vähegi on kursis maailma asjadega :lol: teavad sellist

teemat http://alfafoorum.pegass.org/viewtopic.php?t=1645

selle teema tulemusena tekkis inz164 peas kuri plaan teha retk interaktiivseks, et kõik huvilised saaksid soovi korral sellel laupäeval vaadelda enamvähem rialitišõu mõõtu andvat dokumentaalfilmi :roll:

huvilised võiksid endast natuke märki kah anda-> siis on teada, kui palju sõu vahepeal saame müüa reklaamiaega (ehk siis EEK/kontakt suhe oleks paigas) autondusega tegelevatele ettevõtetele (alekukk, saku jne...)

:roll:

P.S. soovitatav on ekraanide juurest eemale juhatada lapsed ning nõrganärvilised, kuna saates on häirivaid kaadreid auto lammutamisest ning suure tõenäosusega võib juhtuda ka vandesõnade esitamist, mis on tuvastatavad ka ilma hääleta esitlusel

p.p.s. Juhul, kui projekt osutub sisukaks, siis viime sõu Kalev Sport kanalile Savisaare jutusaate ning kesktelevisiooni asemele :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

alates laupäeva hommikul kella 7.30-st siis saab vaadata "raisakotkaste" asukohta aadressilt www.navirec.ee

kasutajanime ja parlli võivad huvilised ise proovida ära mõelda (ei pea just raketiteadlane olema selleks) :lol:

loodetavasti paneb fotograaf/autojuht üles ka pildilingi

p.s. kui kasutajanime ja parooli ära ei arvata, siis ilmub see nõiaväel reede õhtul samasse teemasse

Stay Tuned...

ts wrote:loeme siis praegusega peo lopetatuks 8)

n'nni rohkem, kui rubla eest 8)

stangesid kaasas ei ole, kliimapaneeli ei anna [le enne, kui see kontrollitud on esmapilgul 90% t]en'osusega see pilti ei n'ita (lcd-l on klaas lahti)

aga E.T mis k[simus bussi kohta?

vaatasin ka sama bussi eelnevaid tegusid... õhtuti 19 ja 21 vahel on mingid nõksakas kus ta olematu kiirusega sebib paar satsi ;)

:roll:

niisiis-> esimene ülevaatus tükkidest tehtud ning hetkehinnag elektroonikale :? WPoJ (Wothless Pile of Junk) :lol:

kui ükskõik millisele kaasahaaratud elektrividinale praegu 12V peale panna siis põletaks see vidin pool autot maha :mrgreen:

Nüüd hakkab alles tõeline töö pihta (kuivatamine-puhastamine jne)

olen mina igasugu asju näinud aga releed, kust vett välja kallata pole veel täheldanud :lol:

Kruiiskontroll on poolik-> ehk siis kang on, juhtplokk vist paistis kah aga vaakumist, mis gaasisiibrit paigal hoiab pole enam haisugi...

Kellaplokist tuli samuti vett :lol: Kliimaplokil oli ülemine klaas alumise suhtes viltu (seega ei näita see enam midagi)

ECU oli läinud teadmata suunas (koos mootoriga)

jne jne jne

Auto kere muuseas oli üsna heas korras (ainult, et tõstmisega ära kortsutatud) reguleeritavad tagaamordid koos akupaakidega jäid kere külge

Hauever-> meist jäid maha raha eest pakutavad täiesti korralikud tükid nagu uksed, kapott, pagassiluuk juhipoolne tiib ja ka natuke räsitud pamprid

To Be Continued :wink: