Anthrax wrote:Minu kasutaja kustutati kohe pärast selle aktiveerimist.
Ilmselt on siin mängus kasutaja Corrado käsi, kes tundis end puudutuna, et mulle teeb nalja see "noorte kummivilistajate foorum".
Ei hakka meie PS-i teel peetud vestlust ja temapoolseid anti-alfa "nalju" avaldama.
No kas pole mitte lõbus?:
Klubist enesest
Meie klubi kasutajate seas on nii väikseid kui ka suuri motohuvilisi. Kellel on auto, kellel mopeed/mootorratas või isegi jalgratas.
Juhatus
Juhatusel on oluline osa klubi töös. Juhatus otsustab erinevate asjade üle - kes saab liikmeks,missugused tulevad kleepsud,missugune särk,kus kokkutulek toimub jne. Juhatuse liikmeid tuleb austada, juhatus võib ka otsustada kes eemaldatakse foorumist. Kuna klubil veel arenemisruumi on kõvasti, siis juhatus pole veel just väga hästi tööle lükatud, tuleb veidi tagant lükata.
Tervitustega,
Corrado
PS: Ega ma isegi sellest patust päris puhas pole. Olen küll kasutaja kahes Alfas ja selle margiga otseselt seotud olnud, ent ise ei maksa ühtegi liisingut ega pole "päris omanik".
Corradot ma tean ta on ju Bemmi austaja ja talle ei pidanud Alfa Romeod meeldima,ning mul on temaga ütlemiseks läinud,ta ütles et õiged autod on Bemmid ja nad teevad Alfale lõdvalt ära

.Mulle Bemmid ei meeldi kuna disain on neil täielik pask,sest mul on Alfa elustiil südamesse läinud ja peaks vist mainima,et ma peres ka ainuke kellele Alfa Romeod meeldivad,ülejäänud teevad aint Alfat maha,et s¤tt auto ja kiiresti laguneb,ning jupid ka hingehinda,kuid ma pole siiamaani sellest välja teinud ja ei kavatsegi teha,sest mu esimene valik ilma kõhklemata oleks kindlasti Alfa Romeo,ükstapuha mis seisukorras,kuid Alfa is the number one for my life

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.