Suvaline PLÄMA vol 2008

alfistiman wrote:
Corradot ma tean ta on ju Bemmi austaja ja talle ei pidanud Alfa Romeod meeldima,ning mul on temaga ütlemiseks läinud,ta ütles et õiged autod on Bemmid ja nad teevad Alfale lõdvalt ära .Mulle Bemmid ei meeldi kuna disain on neil täielik pask
tegelt ka väää ütleski nii et bemmid teevad alfadele ära vä, krt kus mu kaigas on. hea vähemalt et sulle alfad meeldivad, muidu oleks puhta pu***s.

p.s kui sul teise siksi jaoks peaks ka alfa keskkonsooli vaja minema siis mul peaks olema.

p.p.s kui ma nüüd täitsa aus olen siis tegelikult mul on toyota, mazda, fordi ja veel mõnes foorumis kasutaja, kahetsen siiralt, ausalt

:D :D :D nalja peab ka saama :wink:

Alfa on minu jaoks tõesti number one :D ,ma ei suudakski teise automargi peale mõelda,no Lada on ju ka Italy või siis derivaat,aga Sakslastest valiks ma Audi,kuid ülejäänud on küll paras rämps,kuid Alfa Romeo kohta ma ei oskagi öelda miks mulle just Alfa meeldib,seepärast vist,et ta on ilusa disaini,ning teiste sõna otses mõttes lollide poolt maha kirutud auto,ning seda marki pole me linnapildis ka palju,kuid igakord jään Alfadele järgi vaatama kui nad elegantselt minust mööduvad,P.S kuid aint Alfasid jään vaatama,ülejäänud margid jätavad külmaks ja pilk ei klammerdu nende külge lihtsalt,sest neil ei ole stiili niipalju kui Alfas :P :D :twisted: :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2008

Anthrax wrote:Ravimid söömata.. :lol: :roll:

Pole ju leiutatud Alfa Romeo vastaseid ravimeid,mis ei laseks Alfadele mitte mõelda,ning viiks pilgu Alfalt mujale :lol: :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2008

Image
Image
Image

aga Sakslastest valiks ma Audi,kuid ülejäänud on küll paras rämps

teeme nüüd nii, et lõpetame selle teema ära eks :wink:

saksast on tulnud ja tuleb ka edaspidi autosid, mida võib tituleerida ilma mingi tagasihoidlikkusega oma klassi absoluutseks tipuks nii, et...

BTW disain kas on või ei ole...
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

Mul tekkis lausa huvi saada "Nooreks kummivilistajaks" aga see liikmeks astumine on tsipa segadust tekitav..

Esiteks:
Põhjus miks soovid liikmeks saada;
Mida näed liikme staatuses;
Kas see ei ole suht üks ja see sama?

Teiseks:
Kõigepealt esimesest, ehk siis tuleb käiia klubi kokkutulekutel ja teiste kasutajatega tuttavaks saada. Põhiline on hea mulje jätmine kõrgematele isikutele(klubi juhatus;omanik).
Sellega ma vist hakkama ei saa.. :cry: Järelikult tuleb teine võimalus:
Teiseks võimaluseks on välja käiia natuke pappi. Teine võimalus on kasulik neile kellel pole võimalik käiia kokkutulekutel, näiteks kes elavad kuskil välismaal või pole eriti rahalisi võimalusi. 100.- EESTI KROONI iga kuu.
:?: 1200 aastas.. kui pole rahalisi võimaulsi.. :roll:

Loodame, et Alfaklubi võtab sellealast eeskuju mujalt.. :?

Suvaline PLÄMA vol 2008

MorzokMan wrote:Mul tekkis lausa huvi saada "Nooreks kummivilistajaks" aga see liikmeks astumine on tsipa segadust tekitav..

Teiseks:
Põhiline on hea mulje jätmine kõrgematele isikutele(klubi juhatus;omanik).
:?: 1200 aastas.. kui pole rahalisi võimaulsi.. :roll:

Loodame, et Alfaklubi võtab sellealast eeskuju mujalt.. :?

woah...

kui õigeid sõpru ei ole ja pugeda ei oska siis pritsi pappi :lol:

nagu riigiamet juba :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

:lol:

ma just vaatasin et HU mured tulevad ABSOLUUTSELT siia...

kes mis huulepulka ja kohvisorti kasutab...

kuhu cucci kott ununes vms...

tähtis on ikka inimene, kõige selle branditud virrvarri keskel. taaskord kordan, et ei maksa maha teha teiste tootjate branditud asju... see on barbaarne ja lame. sellega olen ma aga 100% nõus, et siia on kogunenud päris suur hulk MÕTLEVAID INIMESI.

seni on siin olnud tavaks kaasa mõelda ja mitte viibutada sõrmega kasuta otsingut v keri oma foorumisse

PS! srry AR33 aga vahel lihtsalt on tore sinu kui uue tulija kallal natuke nokkida ;) inimesena ei tunne ju tegelikult veel. meil siin paljudel 5 aastane suhtluskogemus ja nägupidi tuttavad.
Last edited by E.T. on 05 Mar 2008, 17:31, edited 1 time in total.

Suvaline PLÄMA vol 2008

kannapööre :roll:

Tallinn keelaks kange alkoholi alla 20-aastastele:

„Tahame vältida olukorda, kus gümnaasiumi lõpuklassis käiv 19-aastane nooruk ostab oma 17-aastasele klassiõele pudeli viina,” ütles Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli linnavalitsuse pressikonverentsil.

.... Kui mina veel väikene olin, siis 17 aaastased klassiõed viina ei tarbinud :roll: ... aga nad ei olnud muidugi keskeerakonnast kah :mrgreen:

Suvaline PLÄMA vol 2008

minu haridustee juures ei olnud ka kalssi lõikes vanuseliselt diferentseeritud poisid 2a. vanemana kui tüdrukud!

keskerakond ilmselt ei oma kogemust haridusteest :lol: :lol: :lol:

või on härra mutli süvenenult istuma jäetud ja omab kogemust kus tema 19 aastase norukina noolis 17 aastaseid klassiõdesid.

ametnikud - nii käibki. käivad palga järel, ei ole vaja mõelda muust, kui - kuidas rohkem kottida valijaid ja omale vasakule kühveldada.

PS! Kirjaoskus on ikkagi jätkuvalt privileeg, mitte õigus!
Last edited by E.T. on 05 Mar 2008, 17:45, edited 1 time in total.

Suvaline PLÄMA vol 2008

Tundub et hetkel on härradel isemõtlejatel suur keelamistuhin peal.. Sellega tuleb muidugi meelde gümnaasiumiaeg.. Mingitel 7-8 klassi djuudidel oli tulemas pidu.. Kuna poest alkoholi ei müüda, siis.. omandati see ebaseaduslikke võtteid kasutades. Poe külmkapist otse kotti. Noored on kavalad ja pühendavad lihtsalt muid abinõusid. Ega viun võtmata jää!

Suvaline PLÄMA vol 2008

me surusime mõnele "onule" raha pihku ja lasime post välja tuua... siis jätsime onule väikse teenustasu (näiteks pudel õlut) ja jalutasime nägu naerul minema...

nii käisid asjad aastal 1987 ja käivad ka nüüd vist...???

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote::lol: PS! srry AR33 aga vahel lihtsalt on tore sinu kui uue tulija kallal natuke nokkida ;) inimesena ei tunne ju tegelikult veel. meil siin paljudel 5 aastane suhtluskogemus ja nägupidi tuttavad.

P.S E.T. sellest ei ole midagi,et nokite,see foorum muutuks muidu päris läägeks kui nalja ka ei saa,kuid eks ma ka kui Alfa Romeo soetan,siis hakkan üritustel käima :D ja siis olen juba vana tegija või mis? :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:me surusime mõnele "onule" raha pihku ja lasime post välja tuua... siis jätsime onule väikse teenustasu (näiteks pudel õlut) ja jalutasime nägu naerul minema...

nimetatud aastal oli viina pealt punnsuutäis ruudu õlle pealt 1-2 tk

Suvaline PLÄMA vol 2008

inz164 wrote:
E.T. wrote:me surusime mõnele "onule" raha pihku ja lasime post välja tuua... siis jätsime onule väikse teenustasu (näiteks pudel õlut) ja jalutasime nägu naerul minema...

nimetatud aastal oli viina pealt punnsuutäis ruudu õlle pealt 1-2 tk

GOST järgi üleriiklikult kehtestatud miinimumtasu :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

Nii ta on. Hiljuti juhtus sama lugu Tallinna küljeall kuusalus, kus sain ise onurollis olla ja D-lighti 16-17aastastele ostetud. Õigemini oli pood kinni, kuid andsin endast parima sellegi poolest. Hakkas kahju, kuna omast käest mäletan kuidas sai onudelt palutud ja vaatamata noorele eale, mil alustasin, pean tänasel päeval ennast täiesti normaaseks, mõistlikkuse piirides alkoholi tarbivaks ühiskonnaliikmeks.

Kuskilt peab ju pihta hakkama. :lol:

Parem salaja asjalike sõprade seltsis, kui 30aastaselt ema juubelil.
a.k.a Anthrax