M:Delorto karpad

Alfa Romeo 33 wrote:Mina ei müü,aga ühel on müüa Harjumaalt töökorras Delorto karpad,eelnevalt olid Alfa peal.Hind on hetkel 1000 eeku komplekt
Image
tel 51 912 232

:oops: my bad... %20 käib tühiku asemele /krrt see juba nii automaatselt tuleb, et ei märkagi :lol:

EDIT-> kõige lihtsam on aga klikata pildile ning võtta sealt properties ja link kopeerida :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

rizto wrote:mis see mõõt neil olla võib ?

hmm mõõtu ma ei teagi,aga see peaks olema Alfa Romeo 33me karpa,sest mul endal oli vähemalt Alfa 33mel selline,ts@ peaks täpsemalt teadma :wink: ,kuid kui asja vastu huvi on siis soovitan kiiresti helistada,kuna Ladaklubis tahab oma siksile seda osta ja siis on juba jama,kuna neid karpasid päris vähe liikvel :) :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

:lol:

ts peaks teadma, ts peaks teadma... ega ts kah kõike ei tea :mrgreen:

36-sed tõenäoliselt

Dell'orto-sid (A 36/D) paigaldati minu mälu pidi vaid 1,3 mootorile, suuremad (1,5 ja 1,7 said 40-sed weberid, 1,2 oli solexi'ga varustet)

EDIT: kui need aga 116/162/115 pealt pärit on, siis peaks 40-sed olema

ts wrote::lol:

ts peaks teadma, ts peaks teadma... ega ts kah kõike ei tea :mrgreen:

See on juba vanast harjumusest,et ts peaks teadma,kuna kõik räägivad siin foorumis,et ts peaks teadma :lol: ,ning tuleb välja et teabki :wink: :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

:roll:

njah-> Ti ja QV tõesti said omale mingitel tingimustel mingi turu jaoks jaoks 40-ste Weber'ite asemel DellOrtod (standard oli siiski IDF...)

Aga sügavalt kahtlen, et need Ti/Qv päält maha on kruvitud :lol:

igatahes kordi lihtsam oleks need kuradimase karpad kellelgi kätte võtta ja sealt pealt lugeda, millega tegu on :wink: (jään 36 pakkumise juurde)

:mrgreen: teades kilovattide kandmist tehnilisse passi siis... jah...

siiski pigem 36 (kui tõesti aga tegemist on Ti-ga siis peaks 40 olema küll)

Raskete aegade temaatika toetuseks-> mul on teab millisest autost haaratud klaasitõstuki lüliti...(võibolla oli see kunagise uksedoonori küljes?) kuna triipude asemel olid seal täpid, siis haarasin kärmelt lüliti paneeli seest ära oodates sealt Fiat/lancia teksti asemel OOOO -> ei pidanud pettuma :lol: