Märjukese eelistused

mina pole....

ABSOLUUTSELT

muuseas-> äkki oligi AN-i lahkumine seotud selle lauluga...

ning äkki see polegi mitte tänapäevaste maailmavaadete(puudumise) tögamine vaid hoopis siiras soov, et keegi Alfafoorumist tunneks huvi (ei märka mind... absoluutselt-> ei kirjuta, ei joonista jne...)

kus on meie kohalik psühholoog selle laulu sõnade analüüsiga Alfafoorumistlahkumise võtmes? :(

Teemasse kah-> Special'it võib lausa mitu võtta

huvitav tähelepanek-> just siis, kui jutt hakkab voogama muutub tähtede leidmine klavitauurilt aina raskemaks ja raskemaks (aga produktiivsus tõuseb-> seosetuid tähekombinatsioone saab väikse promilliga kirjutada kaks korda kiiremini, kui kainena...)
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

veiks wrote:Ja mina avastasin jällegi, et endaga võib ka täitsa vabalt viina juua

aga ole ettevaatlik!

üksi joomine võib igasuguseid pettekujutlusi luua-> on siis seda jama vaja?

Image
Last edited by ts on 09 Mar 2008, 20:16, edited 1 time in total.
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

E.T. wrote:täna rohkem peale ei võta :D

eile sai korralik põhi tehtud

Eile sai sama viga tehtud :D

Olin SAABimeestega. Krt, poes polnd viina külmas mida tahtsime, oli üks teine tuntud mark aind. No võtsime siis seda, müüjanna veel soovitas - rohkem kunagi ei võta enam seda marki. kell on juba õhtus, aga ikka vaevab.

Kes ütles, et joodiku elu kerge peab olema?

Lähen vist katlamaja koristama ja kokakoolat jooma :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Märjukese eelistused

ts wrote:
veiks wrote:Ja mina avastasin jällegi, et endaga võib ka täitsa vabalt viina juua
aga ole ettevaatlik!

üksi joomine võib igasuguseid pettekujutlusi luua-> on siis seda jama vaja?

::pilt::

icccc... jahimehe joove. saab lendavat lindu lasta

:lol:

Märjukese eelistused

Uskumatu! Oleksite pidanud siis Tlnas tripsutama. Polegi vist pärast viinavõtmist nii korras tervist olnud, kui täna :P Täiesti reaalne siis, et regionaalne kala... sealkandis oli siis negatiivne poolus ja siinpool positiivne. Margiks oli "vene mõõt".

Märjukese eelistused

Sten wrote:Hetkeolukorda analüüsides ütlen, et muu õlu peale double bocki on ikka sulaselge raha raiskamine :roll:

proovi seda kah 8)

Image

lisaks veel tootjapoolne lunastuskiri

Elu on tegelikult väga lihtne. Elu ja tema tõed. Kõige paremini teab meie laevas elutõdesid pootsman. Teab, kuhu tüürida, ja teab, kuidas õlut juua. Pootsmanile meeldib, kui elul on maitset, midagi plassi talle juba ei paku. Pootsmani õlu on just tema maitse järgi tembitud – parajalt humalat ja mõnusalt kraade, 8,5 on merekarule paras.

Pootsman ütleb, et õlu on elu. Ahhoi!

:)

Märjukese eelistused

Ma enam ei kirjuta oma laupäevaseid saavutusi siia, muidu arvate, et ma lausa joodik olen :D

Ikka pidi eilse ilusa laupäeva õhtu ära rikkuma. Jälle külalised, jälle kella 3-ni. Ja täna nüüd kõik sellega kaasnev. Õnneks pole peavalu. Seekord vist pääsesin :D . Aga märjukesest- miski tundmatu veskimeistri viin koos granaatõunaga- päris hea. Kulus seda väga palju, aga pead haigeks ei teind. Seega teinekordki.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)