Õõtshoovad ja pikivarda puksid

alumised õõtshoovad ja tagumiste pikivarrastel nii esimesed kui ka tagumised puksid vahetati. Mina isiklikult lasin vahetada, endal vähem muret kui asi proffide käes edeneb pluss kaasa ka garantii

Töö teostas TRK värvid, esmamulje päris hea :D

nüüd lugesin arvet seal oli kirjas tagasilla puksid kuna ma ise autole järgi ei saanud minna siis toodi ta minu eest ealt ära ja tööde paberile lähen ise mingi aeg järgi kui töögraafik seda lubab siis ütlen täpselt kui palju pukse seal mul vahetatud on ja hinna igale asjale

käisin seal asjatamas aga täpset infi selle kohta ei uurinud kuid ma mäletan et esinduses käies oli odavama pikivarda puksi hind jäi sinna 29 -39 krooni vahele sellest siis teen järelduse et ülejäänud summa on kallimad seega 358 krooni tükk.

Ja esindusest öeldi mulle ka seda et kui on läbi pikivarda tagumised puksid siis on asi lihtne kui aga esimesed siis asi natsa halvem

ma arvan et need esimesd puksid ainult A varuosad siis kaks võimalust kas minna esindusest nõudma voi TRK värvid Pirni 5

Sorry et täpset hinda tegija käest kohe ei küsinud kuigi lubasin

loodan et eelnevast jutust said piisavalt infi kui aga ei saanud siis saan sinna helistada ja küsida :wink: