Alfa Romeo

Seda sinist sai isegi ükspäev tallinna sadamas nähtud.

Sellest tagasikutsumisest mind teavitati jah, kui ma nädala algul pilot motorsis nillimas käisin. Pidavat mingit käigukasti õlileket kontrollima jah, aga nad isegi ei osanud veel väga täpselt öelda, mis seal täpselt probleemiks oli.

Alfa Romeo

Tahaks praegu öelda midagi uute autode omanikele, midagi parastavat, suurest kadedusest jne. A'la - ostsite miljonite eest masina, aga sõita ikka ei saa!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

:lol:

postitus kirjas jälle....
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Alfa Romeo

Luman wrote:.. mingit käigukasti õlileket kontrollima jah, aga nad isegi ei osanud veel väga täpselt öelda, mis seal täpselt probleemiks oli.

:mrgreen:

Yep :roll: puhas pablissiti :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo

See viimane avatari tekst meenutas mulle, et kuskil mingid tarkpead (äkki Top Gear'i seltskond) väitsid, et tõeline autopede on vähemalt korra elus omanud Alfa Romeo't.

Igatahes need valged 159'd meenutasid mulle, et see 2,4 turbodiisel ajas korralikult kihelema. Kahju, et majanduslikud plaanid muutusid ja endale seda lubada ei saa. Pealegi... keegi ei taha mu alfat ära osta :( Nüüdseks üle pooleaastase müügiperioodi ajal on ainult üks inimene vaatamas käinud ja vist kaks tükki küsinud. Vahetusvariante pakutud mingite 4 ja 5 liitriste vanade ja lagunenud luksusautode vastu (bmw 7. seeria, audi a8 ). Neid nagu ei tahaks.