Küünlad töös

Kas selline asi on võimalik, et kui mootor töötab on ka küünalde klõpsimist kuulda?

Kui hoolega kuulasin siis nagu mingil ajal oli vaikset plõksimist kuulda, see hääl käis hästi korraks.

Kas küünla juhtmete ülepeksmisel on ka mingit häält kuulda?

See hääl tuleb mootori tagumiselt poolelt kus küünlajuhtmedki asuvad :roll:

Küünlad töös

no ma ei tea... ülepeksmine ei tohiks iseeneslikult ära kaduda (va juhul kui on seotud niiskusega)

aga midagi muud ma ka ei kahtlstaks, kuna ea oli just laiali ja kogu mehhaanika peaks olema excellent korras.

ehk mina oma südame rahustuseks kisuks korra juhtmed maha, puhastaks ära ja paneks kokku tagsi.

kui see krõpsumine sellest ära ei kao eeltoodud protseduurist, siis ootaks kuni ilmneb mõni selgem sümptom või targem idee asja osas :)

Küünlad töös

mina prooviksin juhtmeotsad üle suruda :roll:

ja kui kõik korras ning mingit lisaklõpsu kuskil ei ole, siis süüdistaks hoopis oma kujutlusvõime ning pihustite klõbina kombieerimist 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

Küünlad töös

Soovitaksin kaablite ühenduskohti puhastada. Hiljuti just vaatasin enda omad üle, suht ebameeldiv üllatus oli see millised need välja nägid, ime et sealt üldse vool läbi käis...

Küünlad töös

deuce wrote:Kas selline asi on võimalik, et kui mootor töötab on ka küünalde klõpsimist kuulda?
Kui hoolega kuulasin siis nagu mingil ajal oli vaikset plõksimist kuulda, see hääl käis hästi korraks.
Kas küünla juhtmete ülepeksmisel on ka mingit häält kuulda?
See hääl tuleb mootori tagumiselt poolelt kus küünlajuhtmedki asuvad :roll:

kui häält on kuulda siis see tähendab, et isolaator on purunenud

pimedas peaks isegi nägema miniäikest 8)

Küünlad töös

kuni ei mõjuta, seni ei mõjuta

kui hakkab mõjutama (siis peksab rohkem üle juba) ning ilmselt märkad niiske ja kulma ilma puhul, et toimetad plädinal 3 silindriga

must tsenaarium:

bensiin katti

katt kinni :D

aga tundes härrat, siis ilmselt nii kaugele ei lasta asjadel minna...

(peaks oma panni V6 pealt plastjura maha rookima ja uurima miks külmast peast 5 silkuga käib...)

Küünlad töös

deuce wrote:kas see ka mootori tööd mõjutab :?:
Kui mõjutab siis vist liigne ette kujutus hädadest.

eee... kui Sul üks küünaldest üle lööb, siis ei pruugi Sa seda märgatagi-> 16V mootoril istub ju juhtme otsas abiküünal (see pisike siis)

küll aga pikapeale haklkab see peksmine poolile! väsitavalt mõjuma... ja siis... njah... oleks parem asja mitte niikaugele lasta
Tegelikult ma olen normaalne....

Küünlad töös

siis vist tuleks see kaas maha võtta kus on tavaliselt kiri AR ja 16V

seal all on siis kõik näha või põhi küünal asub sügavamal.

PS: küünlad said koos hammasrihma vahetusega ära vahetatud siis kui kuskil viga on peaks see juhtmetes olema :?: