Märjukese eelistused

ts wrote:kus on meie kohalik psühholoog selle laulu sõnade analüüsiga Alfafoorumistlahkumise võtmes? :(

Ma ei ole ka seda laulu kuulnud...või tegelikult olen. Eile kaubamaja ees mingid pubekad lällasid 'absoluutselt'. Rohkem sõnu ma ei tea. Igatahes on kõnealune instrumentaalvokaalpala läinud massidesse. Eniveis, analüüsiks on andmed puudulikud:)

Teemasse ka. Ma kuni pühapäevani arvasin, et kõige võikam jook maailmas on küüslauguviin. I stand corrected: tiitli saab jook nimega 'Magister'. Sai kunagi Slovakkiast toodud üks pudel, mõtlesin siis, et prooviks. Ta on mingi lahjemapoolne kleepekas, aperatiiv või midagi. Kirjeldamatult jäleda maitsega. Mitte ükski lisand (mahl) ei aita seda jälki maitset peita.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Märjukese eelistused

:roll:

ts@ostis kunagi poest 0,7L pudelitäie neegripildiga rummi.

ma ei ole küll ekspert aga... selle aroom oli segu naftaliinist, diiselkütusest ning tihlofossist ning vastas täielikult maitsele (kuigi oli tunda lisaks veel väikest tsüaniidimaigulist kõrvalmõju).

see oli lihtsalt nii jube, et isegi viinasokke teha ei saanud-> nailonsokid sulasid ära, puuvillased jooksid minema ning villased muteerusid kampsuniteks.

:roll: ja jaa... rummi hõngu on siiani sügavkülmikus kuulda, kui friikartulid ja kalapulgad värisevad õudusest, mille see pudel sinna jättis
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

Kui viin ja õlu ära tüütab, siis saan mina teid aidata :lol:

Lähinädalail lükkame hoo sisse uuele teenusele- toome baari koju kätte. Sihtgrupiks on kõik üritused, mida viiakse läbi kvaliteetse alkoholi saatel.

Pakume jooke alates Mojitost lõpetades Margaritaga. Vastavalt soovile võime ka menüüsse mistahes jooke lisada. Teenus sisaldab kõike, mis on tarvis ühe meeldiva kokteiliõhtu läbiviimiseks.

Hinnad mõistlikud. 8)

Täpsema pakkumise ja lisainfot saab Henrik@Partyexpress.ee

Muidugi võite ka siin otse küsida.

PS: Koduleht valmib järgmise paari nädala jooksul
a.k.a Anthrax