Hammasrihma vahetus

Ennetasin siin teie jutte nende hammasrihma ja kokkujooksu probleemidest ning tegin varakult ehk siis õigeaegselt vahetasin hammasrihma ja rullikud ära , vahetus toimus muidugi ikkagi TRK värvides :D

Hammasrihma vahetus

TRK värvid asub tallinnas pirni 5 hinnaks tuli 7400 eeku aga hind võib kõikuda minu hinakalkulatsioon oli alguses 8300 eeku

rihma lasin seal vahetada sest minu mootor on 4 nukvõlliga ise arvan et seda põlve otsas teha natsa rikantne las proffid teevad ja selle tööga kaasneb ka garantii nii et sõidad rahus ja muretsemiseks pole põhjust :wink:

Hammasrihma vahetus

isegi 2 hambaga mööda..ja ei juhtu midagi peale selle et mootor ei käi... enda omal muidu paika ei saanud kui võtsin klapikambrikaaned maha...ja vaatasin sealt märke...kuna rihmaratta omad ei läinud miski pärast täppi...

Hammasrihma vahetus

Ahah suured tänud vastamast ,eks ma vahin mis need märgid teevad aga ja 7500.- hmm . Mul on kahe nukkvõlliga ja rihmad maksid 70.-eeku tükk ja vahetasin ise koos abiga :D :D .Krt mul poe autogi vist nii väärtuslik! :D

Hammasrihma vahetus

jah ma rääkisin 24v mootorist ja Kalvo rääkis sellist juttu et nukkvõllid tuleb fikseerida ma ise juures ei olnud kui hammasrihma vahetati ei oska selle kohapealt kaasa rääkida kas minu mootoril olid need valged täpid olemas või ei. Nüüd on rihm ja kõik mängud vahetatud ja saab muretult ringi vurada 8)