Sain siis oma alfa kätte kõik on ilus ja tore, aga mina sellele kesklukule pihta ei saa:S Nimelt vajutan võtmel nuppu, käivad uksed korra lahti ja kinni tagasi ja juhiuks ei tee midagi. Keeran võtmest toimib ilusti... Avastasin, et ukse piidal on mingi nupp kus on kolm varjanti (võtmega,....,immoga) uksed lahti. Samas nagu ei saanud aru, et midagi muutuks selle nupu muutmisega. Ega see kuidagi ei ole seotud sellega, et aku korra maha võetud ja nüüd tahab koode. Ei ole veel jõudnud koode sisestada, et kas sellepärast võib kesklukk jebida????
Kõik vastused teretulnud!!!!
Tähh!
M.
K: AR 166 kesklukk jamab
#2kolm lahti-> üks kinni klassika
põhjus selles, et juhiukse kesklukumootor ei toimeta
kui kõrvalistuja poolelt võtmega keeraksid oleks tulem sama
s.t. lajataks uksed uuesti lukku
põhjus siis selles, et juhiukse ning kõrvalistuja ukse lukumootori alumised kontaktid ei lase ust lukustada ega ka avada juhul, kui kumbki ustest lahti on (sekuuritifiitšer mingisugune)
P.S. on kohaldatav peaaegu kõigile tehasest kesklukuga varustatud sõidukitele
EDIT: võtmest toimib sellepärast, et võti tõmbab ka keskluku mootori lahtisse asendisse
põhjus selles, et juhiukse kesklukumootor ei toimeta

kui kõrvalistuja poolelt võtmega keeraksid oleks tulem sama

s.t. lajataks uksed uuesti lukku

põhjus siis selles, et juhiukse ning kõrvalistuja ukse lukumootori alumised kontaktid ei lase ust lukustada ega ka avada juhul, kui kumbki ustest lahti on (sekuuritifiitšer mingisugune)
P.S. on kohaldatav peaaegu kõigile tehasest kesklukuga varustatud sõidukitele
EDIT: võtmest toimib sellepärast, et võti tõmbab ka keskluku mootori lahtisse asendisse
Tegelikult ma olen normaalne....
#3Aga kust otsast ma võiks siis alustada vea eemaldamist? On ideid?
Või peangi leppima faktiga
M.
Või peangi leppima faktiga

M.
võta uks lahti ja vaata luku mootor üle (võibolla on mingi sodi vahel, juhtmed katkenud vms)
kui juhtmeistikus kõik korras paistab, ming sinna ka vool jõuab, siis on eeldatavasti mootor ise kustunud (sealt edasi pead juba vastavate instantside poole pöörduma-> Jano, elektroonikapoed, esindus jne)
#6156 oli kena kaablipusa ukse sisse viidud pistikuga kui ma ei eksi...
ma sain oma hädast (ragisev ja vahelduva eduga mittetoimiv kõlar) abi pistiku lahtivõtmisest ja puhastamisest.
ma sain oma hädast (ragisev ja vahelduva eduga mittetoimiv kõlar) abi pistiku lahtivõtmisest ja puhastamisest.
#7Kust saaks skeemi, kuidas ukse polstrit eest saab. Ei tahaks esimese korraga midagi ära seal lõhkuda.
M.
M.
#8Mul tantsib keskluk sama tantsu - aga õnneks suurtemate külmadega. Esimene kord ei pannud tähelegi et uks luku tagasi läheb ja mõtlesin et kinni külmunud uks, hea et ära ei painutanud aga nüüdseks harjunud -10kraadiga uksi kõrvalistuja poolt avama....
#9Sain siis vahepeal teada, et mul olevat saksas kesklukk korralikult toiminud:S
Siin eestis niipalju tehtud, et sai akut laetud ja juhtmed maha võetud, kas sellega seoses võis mingi kala sisse tulla??? Kus võiks lahendust leida, kas diagnostik saaks sellega hakkama? Ehk ei peagi ust laiali sellpärast kakkuma!?
Tähh!
M.
Siin eestis niipalju tehtud, et sai akut laetud ja juhtmed maha võetud, kas sellega seoses võis mingi kala sisse tulla??? Kus võiks lahendust leida, kas diagnostik saaks sellega hakkama? Ehk ei peagi ust laiali sellpärast kakkuma!?
Tähh!
M.
diagnostik vahevalt, et saaks...
elektrik aga küll

Tegelikult Sa vist ei maininud, kas juhiuksel võtmest uksi lukku keerates lähevad ka teised uksed lukku? Kui mitte, siis on katkestus kuskul juhmestikus... näiteks pistik lahti

#11Võtmega käivad kõik uksed nii nagu peab (kinn ja lahti), ainult immo ei lähe peale. Praegu toimetangi ainult võtmega keerates.
siis elektriku juurde

keskluku lülitusplokk (saatja/vastuvõtja poolelt) on paugu saanud (kuna ma ei ole 166 releekarbikutes ringi roomanud, siis isegi ei tea kuskohas see asuda võiks

Vaata rooli alla, seal on üks keeratav nupp.Eemalda see.Nüüd saad ühe kaane kätte ja seal all on kaitsmed.Minu meelest oli seal keskluku juhtimise kaitse

#14Tähh, vaatan homme seda asja
Vast leian selle õige asja üles ja saab nupust lahti, sest tõsiselt narr on sellist autot võtmest lahti keerata 
Ei saa jätta kirumatta, kui tobe see on, et ei saa järjestikku postitada!!!
Aga teemasse kah.
Vaatasin kõik kaitsmed läbi ja olid korras. Nüüd siis peaks ukse laiali lammutama ja vaatama ega mingi juhe ripakil ei ole. Või on veel mõni relee vms mida võiks vaadata?
M.

Ei saa jätta kirumatta, kui tobe see on, et ei saa järjestikku postitada!!!
Aga teemasse kah.
Vaatasin kõik kaitsmed läbi ja olid korras. Nüüd siis peaks ukse laiali lammutama ja vaatama ega mingi juhe ripakil ei ole. Või on veel mõni relee vms mida võiks vaadata?
M.
#15mul endal sama auto ja ja sama moodi mul oli juhi tagant ukselukk jääs ja selle pärast uksi kinni ka ei saanud..vaata üle äkki on sellest abi