küsimus siis selline: mida tähendab punane tuli temperatuuri seieri kõrval?
külmalt põleb kogu aeg ja 60 kraadi juures kustub ära vahest vilgub ja teeb igasugu trikke! tean et see tuluke on seoses temp aga mida täpsemalt?
164 temperatuuri tuli
#2temperatuuri tuli tähendab, et mootor ei ole töötemperatuuril e siis temp on liiga kõrgel/madalal...
see, et ta vilgub ja trikitab on suht tavaline ning tingitud kas vigasest andurist või kehvast/liiga heast (juhtmeisolatsioon maas ning juhe vastu keret) massist.
andur ise asub mootoriploki ülaservas kõrvuti temp kella anduriga...
muuseas niikaua, kuni kell näitab, ei ole asjal sügavamat mõtet (nii, et kas ignoreerid seda või siis keerad pirni välja, kui väga häirib
)
p.s sama tekst ei kehti aga õlisurve tule kohta (selle tööpiir on oluliselt madalam kui kellal ning seeläbi on ta ka tähtsam kui kõikuv õlirõhu seier)
see, et ta vilgub ja trikitab on suht tavaline ning tingitud kas vigasest andurist või kehvast/liiga heast (juhtmeisolatsioon maas ning juhe vastu keret) massist.
andur ise asub mootoriploki ülaservas kõrvuti temp kella anduriga...
muuseas niikaua, kuni kell näitab, ei ole asjal sügavamat mõtet (nii, et kas ignoreerid seda või siis keerad pirni välja, kui väga häirib

p.s sama tekst ei kehti aga õlisurve tule kohta (selle tööpiir on oluliselt madalam kui kellal ning seeläbi on ta ka tähtsam kui kõikuv õlirõhu seier)
Tegelikult ma olen normaalne....
164 temperatuuri tuli
#4AFKOORS sul ju V6
vot needsamad jah... r4- on need plokis... (ja tegelikult tundub mõnevõrra loogilisem
)

Tegelikult ma olen normaalne....