Plaan alfa 75 osta

8) hea mõte ja õige mõte 8)

ehk oled nii hea ja valgustaksid millise 75-ga täpselt tegu on (ehk siis aasta ja mootor)

ning kaua ja millistes tingimustes autot seisvana säilitatud on

P.S. pidurite vahetus nagu->

A->klotsid?

b->klotsid/kettad

c->klotsid/kettad/supportid

d->klotsid/kettad/supportid/torustik/võimendi/silindrid
Tegelikult ma olen normaalne....

Plaan alfa 75 osta

Auto on seisnud kuskil kaks aastat või isegi äkki rohkem. Kardan et pidurid on päris mädad, kahjuks täpsemalt ei tea midagi sellest autost. Lihtsalt ühel tuttaval on pakkuda ja hakkas huvitama, ilus ja haruldane auto.

Plaan alfa 75 osta

kaks aastat-> kui välitingimustes ning käsipidur peal ei olnud, siis on tõenäoliselt piisav vaid vedelik ära vahetada, mansetid jms määrida.

Mootoriga võib olla veidi kehvem lugu :roll: nimelt konserveerimata mootoril kipuvad rõngad kinni jääma....

kerega võib veel kehvem lugu olla... aga ei pruugi 8)

aga siiski, mis mootor jne :roll:

Plaan alfa 75 osta

eelkõige jah-et mis mootoriga on? ja no muidu funn masin-tööd jagub, kuid kui tahtmist ja nati ka raha saab vinge masina... endal on 3,0 v6 ameerika variant... hetkel 10 000 alla pand+ oma aega suuremal hulgal, ning aega kulub veelgi...kuid kui korra saad selle elukaga ringe teha, siis tundub raha just kui tähtsusetuna... pidurid suht lihtne mure... :roll: aga aega ja nati raha nõudev-oleneb kas peale jäävad ja kas mõni silindritest vahetust vajab... muidu kettad pole eriti kallid sellel masinal...

Plaan alfa 75 osta

75 TS-i hind oleneb sellest millises seisus ja millise trimmiga auto ise on ning mis otstarbeks see soetatakse

vahemikuks siis 5000 liikuva rondi-100000 perfektses korras oleva ASN-i eest (numerdatud bye-bye versioon)

Muuseas-> 75 juures arvesta ka sellega, et "pisiviga" võib kuradima kulukaks maksma minna (Sa ei taha teada nt ukseliistude vms nänni hindu)

kui tegemist on 8x aastast sõidukiga siis oleks hinnaks umbestäpselt 5000-50000 (olenevalt jällegi sõiduki seisukorrast)

Paned pildid üles siis ütlen täpsemalt :lol:

BTW-> võttes arvesse, et auto on pikalt seisnud, siis tõmbaks piiri kuhugi 5-15K kanti olenevalt ...

Plaan alfa 75 osta

Kondimootor wrote:Mootor peaks olema 2.0 110kW ja aasta peaks olema enne 90ndaid.
Äkki oskab keegi öelda, mis sellise auto hind võiks olla üleüldse?

osta ära ja mida vähem maksad seda soodsam sinule on 8)