Niisiis... Müüa üks selline imeilus isend:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=6603
Auto tegelikult juba mõnda aega üleval. Põhiline on see, et masin on korralik (kindlasti korralikum, kui saksast toodud türklaste käest ostetud "väikese läbisõiduga" auto).
TRK'st endine Auseri alfaspets ütles, et vahetas isiklikult mootoririhma sellel. Kella peal hetkel 93 000km (kätt südamele pannes, ei ole kerinud).
Võrdlemisi vaikne. Esisilla juures lasin TRK's vahetada stabika varda. Ise olen vahetanud mõlemad ülemised õõtsad ja parempoolse alumise õõtsa. Auto vaikne, hea minekuga.
Kui huvi või küsimusi, siis ikka küsige!
Müün, kuna endale mõte midagi uuemat soetada. Ausõna: parima sõiduelamuse masin!
M: Alfa Romeo 156 Sportwagon
#3vedruseib wrote: Vahetuse võimaluse VW Transporteri või Carawelle vastu pakkusin välja, kuna esiisa soovib enda oma uuendada. Hoidku jumal selle eest, et iseendale sellist tahtma hakkan.
Uuem või suurem alfa oleks kindel soov, kuid vahele tuleb üks soodne vaheetapp sugulase firma kaudu. Vähemalt pole see ei sakslane ega ka prantslane. Kahjuks mitte ka AR, aga kindlasti samm lähemale 159'le või näiteks GTA Sportwgonile. Twisted Evil
Aga küsige ikka näha, kui huvi vms. Hind pole päris kivist!

Tegelikult ma olen normaalne....
#4Ei tea, kas peaks lisapilte sii veel juurde klõpsutama. Autoturg on küll madalseisus, kuid minu alfa endiselt müügis! Vahetuseks võib pakkuda ka bike tüüpi mootorratast. Kõige parema meelega vahetaks raha vastu.
#5vedruseib wrote:Ei tea, kas peaks lisapilte sii veel juurde klõpsutama. Autoturg on küll madalseisus, kuid minu alfa endiselt müügis! Vahetuseks võib pakkuda ka bike tüüpi mootorratast. Kõige parema meelega vahetaks raha vastu.
tean kes ostaks sellise võimsa mootoriga masina
aga sa peaksid sel juhul järelmaksuga müüma

#6inz164 wrote:tean kes ostaks sellise võimsa mootoriga masina
aga sa peaksid sel juhul järelmaksuga müüma
mingi põhimõtteline liisingueitus? ei maga silmatäitki teie poolt pakutud und ega maksa sentigi teie poolt pakutud intressi?

#7Kui korralikud lepingud teha, siis on ju igasugused asjad võimalikud. Samuti on ka pangad, kes selliseid võimalusi veelgi laiendavad/lihtsustavad.
Hmm... nagu näha eelistan minagi suuremat kubatuuri... see et seda isendit müüa tahan, ei tähenda, et olen eelistusi muutnud. Igatahes pole see keegi, kes sellist suuremootorilist masinat osta tahaks, minuga ühendust veel siiani võtnud.
Hmm... nagu näha eelistan minagi suuremat kubatuuri... see et seda isendit müüa tahan, ei tähenda, et olen eelistusi muutnud. Igatahes pole see keegi, kes sellist suuremootorilist masinat osta tahaks, minuga ühendust veel siiani võtnud.
#8Kui sellele numbrile helistada, mis sul Auto24ja kuulutuses on, siis vastuseks saab: "Viga telefoninumbris!"
Mõne numbri vahelt ära unustanud?
Mõne numbri vahelt ära unustanud?
#9Tänud! Ja mina mõtlen, et keegi ei helista 
Number on tõesti vale. Õige nr on 53334621. Üks "3" vahelt välja jäänud. Muutsin ka kuulutuses ära. Rumal lugu küll minu poolt

Number on tõesti vale. Õige nr on 53334621. Üks "3" vahelt välja jäänud. Muutsin ka kuulutuses ära. Rumal lugu küll minu poolt

#10vedruseib wrote:Tänud! Ja mina mõtlen, et keegi ei helista![]()

Tegelikult ma olen normaalne....
#12Teed nüüd mulle special hinna?
Kus auto muidu asub?

Kus auto muidu asub?
vedruseib wrote:Tänud! Ja mina mõtlen, et keegi ei helista
#13Auto asub Tallinnas, nii nagu ma isegi. Nädala vahetusel liigun ka Lõuna-Eestis. Kui mahti saan, siis näd vah lähevad vahetusse esimesed ülemised õõtshoovad žarniiride tõttu (kui ma nad ikka kätte saan).
Special price on suhteline mõiste. Tee oma pakkumine ja räägime
Täiendus (6. august 2008):
Olen väga passiivset automüüki teinud ja tulemus on käes. Auto ikka müügis. Üks mees käis vaatamas, kiitis, et mootor käib väga ilusti ja ühtlaselt, aga jättis ostmata ikka, ei teagi miks. Auto ikka hooldatud ja korras. Tagapidurikettad lähevad esimesel võimalusel vahetusse.
Tuleb tunnistada, et oma autot on üha vähem ja vähem vaja läinud. Kahju, kui nii ilus masin seisma peab. Kas pole kellelgi huvi?
Special price on suhteline mõiste. Tee oma pakkumine ja räägime

Täiendus (6. august 2008):
Olen väga passiivset automüüki teinud ja tulemus on käes. Auto ikka müügis. Üks mees käis vaatamas, kiitis, et mootor käib väga ilusti ja ühtlaselt, aga jättis ostmata ikka, ei teagi miks. Auto ikka hooldatud ja korras. Tagapidurikettad lähevad esimesel võimalusel vahetusse.
Tuleb tunnistada, et oma autot on üha vähem ja vähem vaja läinud. Kahju, kui nii ilus masin seisma peab. Kas pole kellelgi huvi?