AR 166 kesklukk jamab vol2.

Sry, aga pidin uue teema tegama, kuna SIIN foorumis ei saa järjest postitada. Teatud õigustega mehed las tõstavad selle mu esimsse teemasse.

Aga teema siis selline nüüd, et kakkusin ukse lahti. Liigutasin natuke lihtsalt seda luku hoovastikku ja töötas mingi kolm tsüklit. Arvasin, et ongi korras, aga ei. Panin juba uksekatte ette tagasi (kinni veel ei pannud) ja proovisin igaks juhuks, ja ei töödanud jällle. OK kakkusin uuest lahti, näppisin siis igasuguseid juhtmeid mis sinna tulid ja kõike muud, ikka ei töödanud. Näppisin veel korra üle ja siis hakkas jälle tööle, ja seda ainult mingi mõni kord ja siis taas ei tööta. Puhastasin juhtme otsad ära panin spets vahendit voolu paremaks juhtimiseks jne. aga ei miskit. Hakkas jälle suvalisel hetkel korraks tööle.
Image
Hakkas juba vaikselt koppa viskama, võtsin siis uuesti juhtmed lahti mõõtsin voolutugevuse ära kõik nagu toimis ilusti pidevvool oli 10 siis kui pulidst ust avada tuli (suurema pistiku) paremalt teise pessa kah korraks 11.5 ja kui sulgeda tuli paremalt esimesse pessa kah 11.5. Peaks igati norm tulemus olema, et asi toimiks. Panin siis uuesti krempli kokku korra töötas jälle ja siis kui kokku lappisin enam ei töödanud:S ja nii kurb see päev oligi.

On ideid, kas luku mootoris siis viga??? Igatahes võtmega toimib korralikult kesklukk ja kui jätsin ühe juthme taha sisi toimisid ka teised uksed puldist idealselt aga kui juhiukse ka ringi kaasasin siis jälle ei toimi.

Pikk jutt, s.tt jutt, aga vast keegi saab mõttest aru.

Tähh!

M.

AR 166 kesklukk jamab vol2.

tundub, et on mootor ikkagi :( (tõenäoliselt on mootori enda ühendused -> pistikust pooli-> natuke viga saanud)

Soovitus-> otsi Jano kontakt, helitsa ja uuri kas saaksid ehk lukumootorit laenata (et kui on asi selles, siis ostad ära; kui mitte siis viid tagasi), proovi teine lukk külge ühendada ning katseta sellega.

Kui teine lukumootor toimetama hakkab, siis on viga teada.
Tegelikult ma olen normaalne....