285 oli trükivigats wrote:minu andmetel küll 284mm (aga on küll samad)
M: Varuosasid Alfa Romeo`tele
#18ja just tellisin endale uued resod
homme peaksin kätte saama või isegi täna
algul kerge minu viga oli et varem kätte ei saanud
vusserdasin ise m idagi ära
ei kirjutanud õigeid nimetusi peale 
aga minu arust igati usaldusväärne

algul kerge minu viga oli et varem kätte ei saanud

aga minu arust igati usaldusväärne
#19Mul on jäänud tunne, et inimesed/firmad, kes teevad pakkumisi niimoodi suht otse, täiendavad neid ja aegajalt isegi muu jutu vahelt leiavad üles asjad, mida võiks veel pakkuda, tahavad, et nende käest ostetakse. Ja nad teevad ka tunduvalt rohkem selleks, et klient end hästi tunneks..
Niiet ma parem ostaks sellise pakkuja käest, kui mingi (pool)monopoolses seisundis firma kivinäoga müügiesindaja käest..
Üsna isiklik arvamus asjast.

#20cyber wrote:Mul on jäänud tunne, et inimesed/firmad, kes teevad pakkumisi niimoodi suht otse, täiendavad neid ja aegajalt isegi muu jutu vahelt leiavad üles asjad, mida võiks veel pakkuda, tahavad, et nende käest ostetakse. Ja nad teevad ka tunduvalt rohkem selleks, et klient end hästi tunneks..Niiet ma parem ostaks sellise pakkuja käest, kui mingi (pool)monopoolses seisundis firma kivinäoga müügiesindaja käest..
jagan sinu arvamust

#21Endal kah hea kogemus selle firmaga. Soovitan soojalt. Kasutasin küll teisel margil, aga pm on ikka sama.
M.
M.
#22väga hea meel on saada positiivseid arvamusi. Probleeme tarneajaga on vahel, süüd nii meil kui tootjatel. Anname endast parima, et asju parandada.
Kogu info reaalis:
Egert: 53 712 714
Rain: 53 742 364
Rain
Kogu info reaalis:
Egert: 53 712 714
Rain: 53 742 364
Rain
#23Lisan positiivse kommentaari. Tellisin omale ülemised õõtshoovad. Täna sain alla pandud ja auto on nagu udusuleke, mis libiseb vaikselt üle teede
ei mingit kolinat... ülemistest zharniiridest enam. Võrreldes esindusega väga konkurentsivõimeline hind... tootja OCAP.
Mis hinnaga esiamorte võib saada? Süda oleks rahul, kui need ka veel ära vahetaks... siis oleks esisillal sisuliselt ring peal

Mis hinnaga esiamorte võib saada? Süda oleks rahul, kui need ka veel ära vahetaks... siis oleks esisillal sisuliselt ring peal

#24vedruseib wrote:Lisan positiivse kommentaari. Tellisin omale ülemised õõtshoovad. Täna sain alla pandud ja auto on nagu udusuleke, mis libiseb vaikselt üle teedeei mingit kolinat... ülemistest zharniiridest enam. Võrreldes esindusega väga konkurentsivõimeline hind... tootja OCAP.
kas tegu tava või sportvedrustusega?
tavavedrustuse jaoks mõistliku aja jooksul (~päev) saaks pakkuda Boge gaasiamorti 1360.-/tk
#26Boge gaas 1580.-hujoobin wrote:Mis hinnaga oleksid tagaamordid 156 2,4 sedaanile?
Bilstein B4 1370.-/tk