75 mootor jupsib

tervis

täna hakkas millegi pärast jukerdama tegu on 1.8 sissepurske

matooriga

vahepeal ei tõusnud sõidu ajal pöörded üle 4000

jõudu pole no ei lähe edasi :(

ja siis järsku jälle kõik korras

auto tormab edasi nagu ettenähtud :D

karvane tunne, et järsku õhulugeja

on peetis

75 mootor jupsib

Sa ütle masinale, et ok, kuna jamad, siis rajale ei lähe....

MA enda vana petsin nii korra ära. Kui panin end kiirenusele kirja- hakkas kohe jebima. Siis eelmisel õhtul ütlesin, et ok, jääb sõit ära. Hommikul istusin masinasse ja - kõik toimis.

Masin näitab iseloomu :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

75 mootor jupsib

ok

mina muidugi tulematta ei jäta autosid on veel

millega osaleda aga säherdune fakkimine

ei ole eriti meeldiv 8)

endal puudub kogemus selles suhtes, et kuidas Alfal

õhulugeja hakkab peeti minema

küll aga on kogemusi teiste autodega

bnd ma usun seda mis oli

isegi olen sarnastes olukordades olnud

aga kes seda enam mäletab

muidugi kui sinu rehvipauku võrrelda

siis minu vana 75 maksab vist sama palju kui sinul 1 rattakene

aga tegelt tahtsin veitsa abi saada konkurentidelt kes

pühapäeval hakkavad kihutama samal rajal 8)

75 mootor jupsib

:roll:

konkurentidelt rajal?

siis olen vait kui sukk :mrgreen:

muidu oleks pakkunud kolme asja-> mitte just eriti puhas kütusetorustik (eelkõige filter, võta ja vaheata ära) või siis liiga vaba hingamine (peale õhulugejat suure sõõmuga peale-> hea on siin käivitusabi kasutada) või siis kehvad lood süütega (mõni juhtmetest on kustunud/kustumas-> kõige kindlam vaadelda pimedas ja pritsipudeli abil)

igaks petteks on veeprotseduurid 10kilovoldiga kindlam ära teha enne, kui eetriga möllutama hakata :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

75 mootor jupsib

no õhulugeja päris nii tavaliselt ei jebi...ja normaalselt läeb tuksi õhulugeja madalamate pöörete pool... õhulugeja ajutiselt taastab harilik pliiats... kuigi suht raske on tabada asja enne kui põhjalikult jupsima hakkab... kui pidevalt nii teeb siis saaks proovida õhulugejat tagant ära ühendades... kuid kindlasti inspekteeri ka lõdvikud üle mis peale õhulugejat asuvad naq TS-juba soovitas... ja no kui mootoril on lausa sissepurse siis pole miskit imestada et vahetevahel küünlad kustutab :lol: 8) aga fix-it ja loodan saugas ka pisema mootoriga 75-te näha... :!:

75 mootor jupsib

ts wrote::roll: igaks petteks on veeprotseduurid 10kilovoldiga kindlam ära teha enne, kui eetriga möllutama hakata :roll:

samas eetriga oleks lootus ilus tulepall tekitada...

nagu võlur kääbikutemaailmas vms...

:lol:

75 mootor jupsib

see eetriga mängimine ei ole jah just parim idee :lol: viimane kord kui nii testisin siis oli eri effekt päris häää ja no käe karvad kadusid maagiliselt :lol: oleks nati ligemal ninapidi old siis oleks kõvasti juuksuri arvelt kokku hoidnud 8)