Alfa remondifirmad

zakalwe wrote:Autoringi võib täitsa proovida.
Saatsin sinna hinnapäringu, rihmad on vaja vahetda ja paar šarniiri, 3-t nädalat ootan vastust. Käisin kohapeal ka, öeldi et jah, teevad kalkulatsiooni, see nädal saan vastuse. Reede juba varsti lõppeb... Kuhu Tartus võiks veel pöörduda?

Alfa remondifirmad

Äkki TaMag auto, Jaama 82, Olerexi tanklaputka küljes. Mu 33 seal hetkel tegemises.

Omanik ise olnud alfaklubi liige. Ma ei tea kui vaimustatud nad nüüd alfadest on, aga tunduvad asjalikud. Ajaga on ikka nagu on...et veereta auto kohale, siis me vaatame millal ja kuidas teha saame.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Alfa remondifirmad

SlavoZ wrote:Olete te rahul tööga? Kuidas neil varuosadega on, ega ise ei pea kuskilt enne hankima?

Hei, mulle tundub, et siin foorumis võiks sina peale jääda või midagi?

:lol: Pole ma nii auväärne midagi.

Üldiselt tundub, et nad teavad, mida nad teevad, aga tempo ja tegemise järjekord on küll suht kummaline. Mul seisab ta seal juba pea 2 nädalat, aga tehtud pole 2 päevagi. Mingi arusaamatu versioon 'elavast järjekorrast' toimub seal:) No õnneks läheb aeg lukku, kui nad su maquina tõstuki pealt alla ajavad. Piduritorustiku vahetasid nad ilusti ära, torud teha lasid nemad. Konsulteerivad, kui mingeid komplikatsioone tekib. Püüavad leida lahendusi (kui võimalik), et ei peaks mingeid miljonikrooniseid uusi juppe muretsema. Kui endal on mingeid osi või vedelikke, võib neile anda küll, kasutavad seda siis. Ainult et elektrik on neil nii, kohakaaslusega või midagi, ma selle järgi ootangi praegu, et saaks lasta elektrikalad/pritse üle vaadata.

Ühesõnaga kui a) pole kiiret auto kättesaamisega ja b) see õudne seis, mis mu põhja all avanes, pole neilt alfade tegemise isu lõplikult ära võtnud, võib isegi proovida.

Ahjaa, igatahes paistab vendade filosoofia olevat 'oota, me teeme su auto KORDA', mida kahjuks küll enamuse töökodade kohta öelda ei saa.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Alfa remondifirmad

Kui tahad oma päeva sisustada, siis võta telefon ja hakka järjest firmasid läbi helistama. Ja oi-oi, mis vastuseid sa siis kuuled :D

Parim,mis mina kuulnud olen:

Meie remonditähestik algab aUdi, mitte aLfa. Ostke aUto, siis remondime.

Aga Pärnus on hetkel tõelist tähelendu tegemas United Motors. Olen seal paar korda käind, ja kõik, mis vaja tehtud, kiirelt ja väga viisaka suhtluse teel. Tean paljusid, kes on oma autodega UM kolinud. Ei pea olema bemm.

Mujal..... kui näkkab, siis õli saab vahetatud :P muud ei teha. Aga UM.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Alfa remondifirmad

bnd wrote:Kui tahad oma päeva sisustada, siis võta telefon ja hakka järjest firmasid läbi helistama. Ja oi-oi, mis vastuseid sa siis kuuled :D
Parim,mis mina kuulnud olen:
Meie remonditähestik algab aUdi, mitte aLfa. Ostke aUto, siis remondime.
Aga Pärnus on hetkel tõelist tähelendu tegemas United Motors. Olen seal paar korda käind, ja kõik, mis vaja tehtud, kiirelt ja väga viisaka suhtluse teel. Tean paljusid, kes on oma autodega UM kolinud. Ei pea olema bemm.
Mujal..... kui näkkab, siis õli saab vahetatud :P muud ei teha. Aga UM.

sama jama olen kohanud ka mujal

kuid õnneks on kohti kes tahavad areneda ja remondivad ka meie masinaid samas on ju igal automargil mõned omapärad mis teevad

õliaadude töö keerulisemaks ning vastuseks on alati mingi jaburdus

õliaadaud ei suuda kunagi leppida sellega, et peab veitsa

raha kah investeerima kunagi müüdud sierra 18000 krooni pole just

suur investeering lisakis veel äia vanast siksist saatud 7500 nkrooni

aga samas on just nemad need kes teevad suurema osa ebameeldivamast tööst

Alfa remondifirmad

rizto wrote:Pärnu Carstop - iga v?

ei tallinna omadega

juba sõna carstop on minu jaoks vastik

igal võimalikul moel nad ei tunnista oma

vigu ege korva kahjusid mille on ise põhjustanud

tõesta vastupidist 8)