kuressaares kah mõnda meest on kes alfasi teeb vä?

mine vaata sinna kellamäele fiati keskusesse, ise käisn seal autoga asja uurimas sain sealt koodid(vedrude a amortide ning muude juooide kohta inffi), kuid jah sellega nende letitaguste meeste oim piirnes aga ma arvan et nad saavad rihmavahetusega ka ilusti hakkama no se mehaanik seal ju iilge asjamees muide tal jutt jookseb libedamalt kui müügimeestel tuled poodi katkise autoga lähed mehaaniku jutule ja lahkud mingi korea jeebiga:)

to 33alfa ja -scoti-

:cry: Ja nii nad tapsidki Ferdinandi :cry:

Eesti keel on ilus ja sellel on terve hulk reegleid, mille järgimine muudab keele kaunikõlaliseks ja selgeks :roll:

Mängime nüüd sellist mängu, et edaspidi kirjutame ilusas ja selges keeles ning pöörame veidike tähelepanu ka õigekirjale :wink:

P.S. "vä" ei ole sõna ega lühend ega midagi muud mis mingit mõtet edasi kannaks :roll:

P.P.S. Esmakordselt näen, kuidas parasiitsõnad ka kirjapilti sisse trügivad

------------------------------------------------------------------------------------

Kuna meil siin keelekorrektoreid ei leidu, siis oleks viisakas ise oma postid läbi lugeda ning parandada :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Sinna Namset autosse mina enam iial ei lähe! Korra käis ja kahju kokku sain 3600.- ja korda ei saanud mida vaja oli!

Saare Autexit soovitan! Töö oli korralik! Namset ei vahetanud välja õõtsa polte, milledel keere puudus praktiliselt! Ja ma usun, et neil on alfaga rohkem kogemust kui Namset auto-l! Kõigil on olemas auto varuosade kataloogid, kust on igal varuosadega tegeleval firmal võimalik leida õige varuosa! Remondi kvaliteet peab paigas olema, mitte nii, et ei õeldagi kliendile, et midagi jäeti tegematta või vahetamatta või on kasutajal midagi vaja jälgida!