M:Q4

#21olles ise olnud aastaid hädas meeletute seljavaludega võin kogemuslikult soovitada:
mina sain oma hädadele abi kiropraktiku juurest. seljahädad olid tingitud hoopis varasemast perioodist pärit jalavigastusest, mis viis vaagna pisut viltu ja hakkas selgroogu S täheks painutama...
jalg raviti terveks ja selg kui oli uuesti vajunud õigesse (loomulikku) asendisse lõpetas valu tegemise. alates aastast 2003 pole enam sellisel kujul seljavalu mulle muret teinud
abi sain kiropraktik Jaak Lill juurest, kes tegutses toona pirita top ruumeis... hetkel ei oska tema kontakte anda kahjuks.
___
opereerimisest - sõbral oli 1 põlv operatsioonijärjekorras... kuna kahju ei saanud ju enam sündida lasi ta kiropraktikul kohendada oma skeletti... päev hiljem valutasid mõlemad jalad kõvasti ja noormees oli vihast sinine. nädala pärast kepsutas poiss nagu noor hirv ringi ja ei ole senimaani opile läinud.
mina sain oma hädadele abi kiropraktiku juurest. seljahädad olid tingitud hoopis varasemast perioodist pärit jalavigastusest, mis viis vaagna pisut viltu ja hakkas selgroogu S täheks painutama...
jalg raviti terveks ja selg kui oli uuesti vajunud õigesse (loomulikku) asendisse lõpetas valu tegemise. alates aastast 2003 pole enam sellisel kujul seljavalu mulle muret teinud

abi sain kiropraktik Jaak Lill juurest, kes tegutses toona pirita top ruumeis... hetkel ei oska tema kontakte anda kahjuks.
___
opereerimisest - sõbral oli 1 põlv operatsioonijärjekorras... kuna kahju ei saanud ju enam sündida lasi ta kiropraktikul kohendada oma skeletti... päev hiljem valutasid mõlemad jalad kõvasti ja noormees oli vihast sinine. nädala pärast kepsutas poiss nagu noor hirv ringi ja ei ole senimaani opile läinud.
#22mul siin 1 noor sõber käis 22 selt kah seljaopil
sai tervise korda
muidu oli asi ikka jube, et ta tööl saaks käia siis aitasime teda autosse ja välja ja liftini kutt ise kaalus mingi sota lisaks pikkust ligi 2m
kitropraktikud on päris asjalikud sellid vaevlesin kah valudega
arstionu piritalt kus ET gi käis andis soovitused mida teha, et teveks saada pool aastat põrgulikku tööd enesega ja sain tervise taas korda
tabletid ei ravi selliseid asju
sai tervise korda
muidu oli asi ikka jube, et ta tööl saaks käia siis aitasime teda autosse ja välja ja liftini kutt ise kaalus mingi sota lisaks pikkust ligi 2m
kitropraktikud on päris asjalikud sellid vaevlesin kah valudega
arstionu piritalt kus ET gi käis andis soovitused mida teha, et teveks saada pool aastat põrgulikku tööd enesega ja sain tervise taas korda

tabletid ei ravi selliseid asju
#23Vqin soovitada heat manuaalset terapeutit (vqi kuidas eesti keeles nimetatakse) - Viktor Ivanov, 6574925, Qismael, Tallinnas.
Ta on pime ja sai vaga omaette ja haruldane meditsiiniline haridus, ja oma kogemusest vqin ytelda et ta teab mida teeb ja tolku on
Ta kohe ytleb kas saab ta teha vqi mitte, kuid jutu jargi paistab olema tema rida. Ei tea kyll kui tihti tuleb sellisega jamaga tema juures kaima.
Keele barjaarist ei vqi midagi ytelda
Tavaarstidest siin abit pole mqtet oodata, skandaalida vqi mitte
Ta on pime ja sai vaga omaette ja haruldane meditsiiniline haridus, ja oma kogemusest vqin ytelda et ta teab mida teeb ja tolku on

#24pva wrote:Vqin soovitada heat manuaalset terapeutit (vqi kuidas eesti keeles nimetatakse) - Viktor Ivanov, 6574925, Qismael, Tallinnas.
Ta on pime ja sai vaga omaette ja haruldane meditsiiniline haridus, ja oma kogemusest vqin ytelda et ta teab mida teeb ja tolku onTa kohe ytleb kas saab ta teha vqi mitte, kuid jutu jargi paistab olema tema rida. Ei tea kyll kui tihti tuleb sellisega jamaga tema juures kaima.
Paar aasta taga oli tapselt sama probleem mu sugulasel, aga olukord oli hullem. Arsts utles aidata voib ainult operatsioon, sugulane ei saanud uldese liigutada, oli voodis ja ei saanud isegi lamades ennast liigutada. Aga onneks oli Tallinnas vene sojavae arst, utles et pole vaja midagi loigata, vaja on ainult teha korraliku massazi. peale teist seansi sai sugulane juba ise kaia. praegu on koik korras. Soovin su vennale kiiret paranemist!!!