Plokikaante sobivus

eee.... aga...

Sul ikke suisa tosin klappi sääl või mis?

või vaid kuus said laksu?

muu Alfa kaaned sobivad ikka... aga neid saadanaid on veel raskem leida :mrgreen:

pealegi on Sul ju klappe vaja mitte uut mootorit?

TS@segaduses veidi :?

Mis seal siis lõppude lõpuks juhtus? ühe poole klapid kõverad? kaaned rikutud? klapikamber mudruks muutunud?
Tegelikult ma olen normaalne....

Plokikaante sobivus

asi selline et hammasrihma pingutus rull otsustas ülese ütelda ja see tõttu üks nukk võll viskas üle :evil:

jah 6 klappi on kõverad aga nende hind on 7600

plus muud jamad nii et kõik kokku läeb üle 10 kilo maksma

tegelt see paneb mõtlema kas alfa oli ikka õige valik....

sest mingile bemmile oleks jummala labane ja odav klappe saada....

mõistus otsas :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Plokikaante sobivus

Proovi uurida leedust mootori osana olemasolu - www.autoplius.lt, kui mängus sellised arvud nagu sina ütlesid ma ei hakkaks kiirustama ja kindlasti ei maksaks 7600 kuue kuradi klapi eest. Kusjuures võin garanteerida et seal midagi "spetsiaalset" pole. See 2.0TB on juust mootor ju tegelikult, mis üldse ei tööta kõrgematel pööretel, nii et arvatavasti võib sinna rahulikult paigaldada tavalise mootori klappe. Tehase rõhk on 0.65 vaid.

Plokikaante sobivus

laurigt wrote:jah jama peab ostma kirve hinnaga klappid :evil: :?

Voi siis muua odavalt autot. :roll: Aga kui klappid juba koverad siis saaks juba ehitada midagi voimsamat, arendada mootorit edasi. teha on vaja nagu nii. venemaal ehitati uus kolle, uus turbo vahele ja ~300BHP on kaes, auto on tehtud iga paeva soiduks, soidab juba 1,5 aastat.

Plokikaante sobivus

alfaman wrote:
laurigt wrote:jah jama peab ostma kirve hinnaga klappid :evil: :?
Voi siis muua odavalt autot. :roll: Aga kui klappid juba koverad siis saaks juba ehitada midagi voimsamat, arendada mootorit edasi. teha on vaja nagu nii. venemaal ehitati uus kolle, uus turbo vahele ja ~300BHP on kaes, auto on tehtud iga paeva soiduks, soidab juba 1,5 aastat.

jah aga mul on ühel peal klapid kõverad teine täitsa tipp topp