Alfa Romeo 156 2.5 Õli!

:roll:

tegelikult tahab iga mootor täissünti 8)

AR mootorite osas-> isegi, kui standardis on ette nähtud poolsünt, tasuks ikka täissündi peale üle minna (v.a. juhul, kui kuskil on pisike leke :wink: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo 156 2.5 Õli!

ts wrote::roll:

tegelikult tahab iga mootor täissünti 8)

AR mootorite osas-> isegi, kui standardis on ette nähtud poolsünt, tasuks ikka täissündi peale üle minna (v.a. juhul, kui kuskil on pisike leke :wink: )

__

pisileke tuleks kõrvaldada ja ikkagi täissündile üe minna

__

kas10/60 veidi liiga sportlikuks ei jää? (sügis ukseees koos öökülmadega...)

10/40 oleks igapäevaseks törtsutamiseks ehk piisav?

Alfa Romeo 156 2.5 Õli!

10w40 ei tähenda seda.

10w- mida väiksem number seda madalamatel temperatuuridel suudab ta töötada.

40-mida suurem number seda kõrgematel temperatuuridel töötab.

10w-40 kannatab siis täpselt niipalju või veidi enam, kui on vaja igapäevaseks sõiduks. 10w60kannatab rohkem pagutamist.
a.k.a Anthrax

Alfa Romeo 156 2.5 Õli!

Castrol soovitab ntx alfa 2,5 liitrisele veekuuele sisse kallata mõnda alljärnevatest TÄISSÜNTEETILISTEST ÕLIDEST:

EDGE Sport 0W-40
Image
Magnatec 5W-40
Image
EDGE Sport 10W-60
Image

õli koguseks märgitakse 6,4 liitrit

PS! olgu märgitud, et castroli üsna moodsa kanistri korki peab kallamise ajal sõrmega lahti hoidma ... mis ei ole just kõikse mugavam kogu selle ilu juures.

Alfa Romeo 156 2.5 Õli!

Seda Magnateci saab paljudes kohtades ka vaadist ja pisut odavamalt, kui kankuga ostes. Mul omalgi see mootoris. Olgu öeldud, et see ei õli ei kannata pikki ja koormavaid sõite. Nagu näiteks saksas bahni peal pikalt 250-ga... Sinna on üks korralik turbomootor läinud..;) Kohalikes tingimustes ja natuke paugutada aga kannatab küll.
Eesti Saabiklubi ja foorum

Alfa Romeo 156 2.5 Õli!

TRK-s valati minu endisesse V6 mootorisse Motuli 5W40 õli, kui ma nüüd täpselt ikka mäletan. Seda mis seal enne sees oli ei tea, äkki mingi Mobil1 või midagi sellist, ei tea mis seal faktos valatakse, igal juhul ei täheldanud ma mingit vahet neil, ei käinud mootor kummagiga kotti.

Alfa Romeo 156 2.5 Õli!

kui on kuskil parem õli, kui kastroli 10W-60 RS siis palun informeerige mind. Mul kõik sellega sõidab. Seda ei pea seletama - see on nii.

ja korki ei pea lahti hoidma, tuleb õigesti valada. väga kultuurne.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.