no 164 puhul soovitab tehas seleenia 10w60 -kui on vähe sportlikum kasutamine... enda omal sees liqmoly 10w60 ja vaevalt et nõuded tehassel langend on... see maksis 700kr 5l kanister...
Castrol soovitab ntx alfa 2,5 liitrisele veekuuele sisse kallata mõnda alljärnevatest TÄISSÜNTEETILISTEST ÕLIDEST:
EDGE Sport 0W-40
Magnatec 5W-40
EDGE Sport 10W-60
õli koguseks märgitakse 6,4 liitrit
PS! olgu märgitud, et castroli üsna moodsa kanistri korki peab kallamise ajal sõrmega lahti hoidma ... mis ei ole just kõikse mugavam kogu selle ilu juures.
Seda Magnateci saab paljudes kohtades ka vaadist ja pisut odavamalt, kui kankuga ostes. Mul omalgi see mootoris. Olgu öeldud, et see ei õli ei kannata pikki ja koormavaid sõite. Nagu näiteks saksas bahni peal pikalt 250-ga... Sinna on üks korralik turbomootor läinud.. Kohalikes tingimustes ja natuke paugutada aga kannatab küll.
just kuulsin et see castoli õli on ka pakkuta fordi nime alla ja ainult liiter 120,muidu on 200l kr liiter ja täiesti sama õli vaid nimi ja kanku vahe on..tuttav kasutab seda ka enda 2.5v6 jaguaril.
TRK-s valati minu endisesse V6 mootorisse Motuli 5W40 õli, kui ma nüüd täpselt ikka mäletan. Seda mis seal enne sees oli ei tea, äkki mingi Mobil1 või midagi sellist, ei tea mis seal faktos valatakse, igal juhul ei täheldanud ma mingit vahet neil, ei käinud mootor kummagiga kotti.