164 2,0 turbo

Anthrax wrote:Treialit pidas silmas. Võtad mõne sobiva klapi ja lased treialil veidi modifitseerida.

Treialit jah, otsid klappe, et oleksid sama diameetriga (lihtne) ja et jalg oleks vähemalt sama pikk nagu alfa omal (ideaalis 10mm pikem, et siis saaks ära lõigata ja originaalse otsa kuju kopeerida). Suhteliselt lihtne kohandamine tegelikult... Tuuningus tihti ostetakse mingi suvalise sobiva auto titaanklappe näiteks ja tehakse sobivaks, kuna raske leida spetsiifilisele autole neid.

164 2,0 turbo

Kui sul juppide leidmisega raskusi on, siis mina olen kõik mis vaja saanud "Sulevi Autoärist" Tartu, Kreutzwaldi 58 või 56 oli vist, kuigi seal kah vist ainult A-varuosad, aga kindluse mõttes võid ju üle küsida.

164 2,0 turbo

VML wrote:tsekka ladu 24-jast seal on tegelt mõõdud antud... miski suurema kubatuuriga autode omi... 8) sealt peaks saama...

olen otsinud ja mitte ei leia ühtegi autot millele näitaks klappe :evil:

164 2,0 turbo

njah .. harjumuse tõttu võtsin sealt esimesena oma auto (saab 9000) a ennäe... klapid nimekirjas koos mõõtudega...sisselaske omad pisut üle 200 eegu, väljalase 350... 3.0 V6 mootori omad ei maksa hoopistükki midagi..58-139 eeku tükk sisselaske oma ja 164-241 eeku väljalaske oma... Mõõtude sobivusest ma ei tea muidugi midagi, sest neid ei ole siin mainitud, et saaks võrrelda.
laurigt wrote:
VML wrote:tsekka ladu 24-jast seal on tegelt mõõdud antud... miski suurema kubatuuriga autode omi... 8) sealt peaks saama...
olen otsinud ja mitte ei leia ühtegi autot millele näitaks klappe :evil:
Eesti Saabiklubi ja foorum

164 2,0 turbo

:roll:

tagasi juurte juurde :roll:

105 ja 115 kasutasid 9mm klappe R4 mootorites

BTW mina sain hoopiski sellised numbrid klapi mõõtudeks:

välja 32,5 X 9 X 94,9

sisse 36,5 X 9 X 107

105/115/116 kasutas väidetavalt (muuseas 75 kasutab neljaküünlatehnikas mootoritel väidetavalt samu klappe...) selliseid asju:

välja 37 X 9 X 106,5

sisse 41 X 9 X 107

Andmed siit: http://www.sinusvalves.com/ (ehk viitsid rohkem otsida :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....