164 - istmesoojendus ei tööta

Tundub ehk naljakas probleem suvel, kuid kuna teda vaja pole eriti läinud, siis pole ka varem meelde tulnud kellegilt nõu küsida selle kohta. Kas oskab keegi nõu anda kust vigu otsima hakata ja millest mis järeldusi teha (roolialused kaitsmed on kõik terved)?

:roll:

164 iste all on soojenduseks kaks pistikut-> üks on kolme otsaga (soojendus ise) ning teine ühe otsaga (mis annab signaali armatuuri)

kolme otsaga pesa on olemas, üheotsalise pesa ei ole veel õnnestunud ühestki autost leida :roll: ilma signaalita aga istmesoojendused ei kipu eriti töötama

endal tegin nahkistmetele ise otsad selle jaoks (uutel istmetel ei ole veel vaeva viitsinud näha soojendusega-> naha juures on see talvel palju olulisem, kui riide juures)

kui kruvid istmed lahti, siis näed seal all pistikuid-> juhiistmel peaks neid olema kolm (või 4, kui turvavöö oma kah sisse arvestada) ning kõik peaksid olema ühendatud. Kui pistikud on ühendatud võib asi olla kas soojenduse nupus või siis lülitites (164 istmes on kaks mikrolülitit, mis raskusega kontaktid sulgevad ning lülitavad soojenduse sisse)

P.S. minu lemmik-> 155 istmesoojendus (täisautomaatne 8) ei mingeid nuppe ega midagi )
Tegelikult ma olen normaalne....

saab 99-l kasutusel juba mudeliaastast '72..:) Aga on tõesti mugav, mu vanades klassikutes ka selline. hakkas vist tööle, kui temperatuur oli ~7 kraadi või alla ja keegi istmesse laskus. Läks autos soojaks, jäi ka tagumikugrill vait.
ts wrote:P.S. minu lemmik-> 155 istmesoojendus (täisautomaatne 8) ei mingeid nuppe ega midagi )
Eesti Saabiklubi ja foorum

automaatne si+akeetja :lol:

mugav aga kuda seljale mõjub?

no kangasistmes olen ma puudust tundnud vaid sellel (2004/2005?) külmal talvel (-25 kuni -30C). ja just siis otsustas 156 peffigrill töölepingu ühepoolselt lõpetada...

loomse päritoluga istmematerjal sundis juba nulli ringis reostaati kruttima...

:D

___

au-tomatitest meeldib mulle automaatne peeglisojendus ;)

udu, härmatid jms kaob nagu nõiaväel...

vbla kui vanemaks (jõukamaks) saan siis hakkab ka au-tomat käimakast meeldima...

:roll:

selga soojendatatakse ikka kah (ülimõnus on tegelikult vajuda 155 istmesse ja paarikümne sekundi pärast tunda kui hää ja soe on) :wink:

155 on see sees sisetemeratuurini 18 kraadi vist (ei ole kunagi täpselt jälginud 8) )
Tegelikult ma olen normaalne....