164 - sillaregull

E.T. wrote: sillaregulliga ma tean, et ei saa hakkama pädevalt, ei usu, et keegi toru, loodi, kuusekäbi ja halli teibiga saaks parema tulemuse, kui stendis - selleks soovitangi see poole paagi bensiini raha panustada oma ja teiste tervisesse ja eludesse!

naelapea :!:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

164 - sillaregull

Njh.. mingil hetkel tuleb see stendis k'ik vist ette võtta, kuid pähapäeval sõit ja homme on vist juba laupäev kui ma ei eksi. Laupäeval vaevalt keegi mind jutule võtab.. või siiski? Kui keegi oskab mind tartus kuskile suunata, siis on nõuanded oodatud?

btw. kui asi maksab 350.- nagu siin kuskil välja öeldi, siis praeguseid küttehindasid arvestades peaks küll vist rolleriga sõitma, et selle raha eest poolt paaki kütet saada :evil: :evil:

164 - sillaregull

350 eest sain mina oma silla regullitud 2008 aasta mai kuus tallinnas...

ei usu, et tartus OLULISELT erinev hinnapoliitika oleks.

PS! enne kui regullid tasuks kõik loksuv ja pehme mõlemas sillas välja vahetada, et mitte sama tööd 2x teha!

tartu remondikohtadest rääkigu tartlased, mina siinkohal olen vait kogemuste puudumise tõttu.

164 - sillaregull

E.T. wrote:PS! enne kui regullid tasuks kõik loksuv ja pehme mõlemas sillas välja vahetada, et mitte sama tööd 2x teha!

No seda ma ju rääkisin sulle algusest peale :lol: mul oleks hetkel hädapärast vahendeid et sild regullida lasta, aga samas vajavad vahetamist õõtsapuksid ja kes teab mis veel, lisaks on rehvid kulunud. Ütle nüüd ausalt, kas sina läheksid minu olukorras jooksu paika panema?

EDIT: Helistasin just ühte töökotta..öeldi kohe, et kulunud sarniiride, rooliotste või puksidega ei tasu üldse reguleeritud sildadest mõeldagi. Puksid on kulunud, rooliotsades lõtku pole, aga küllalt kergelt liiguvad näpuvahel ja sarniiride kohta ma ei tea. Ühesõnaga hea et mul kulunud rehvid all on, sest praegu ma küll kuskil silda regullida ei lase. Hangin ennem veidi raha, teen veermiku korda ja alles siis saab regullida.

164 - sillaregull

Kui ma carstopis käisin siis sealt saadeti ennem puksi kontrolli nende eneste ülevaatuspunkti ja alles siis sain jutule. ütlesid et kui puksid läbi siis nemad regullima ei hakka :) Aga kõik oli õnneks korras :D