laiemad rehvid suurem takistus
miks muidu ta laiali lendas 164-l
Alfa remondifirmad
#47Sest vässu tuli peale.
Ma arvan, et ta oli päris palju jõudusid näinud oma eluteel.
Ma arvan, et ta oli päris palju jõudusid näinud oma eluteel.
a.k.a Anthrax
Alfa remondifirmad
#49viga peaks ikka kuskil mujal olema kui rehvi laiuses... rehvist tekkib haare ja veeretakistus... aga kumbki neist ei peaks diffrit iseeneslikult purustama...
oleks rehvid erineva kõrgusega siis ehk oleks lootust pikapeale tänu erinevae pöörlemiskiirusele differ purustada...
TS tule ja päästa mõne tehniliselt korrektse mõttekäiguga palun!
oleks rehvid erineva kõrgusega siis ehk oleks lootust pikapeale tänu erinevae pöörlemiskiirusele differ purustada...
TS tule ja päästa mõne tehniliselt korrektse mõttekäiguga palun!
Alfa remondifirmad
#50Sai siis käidud Pärnus Seppautos enda oma remontimas..töö sai tehtud ilusti..esiõõtsad ja sarniirid.
Aga oskab keegi öelda, kus saaks Pärnus diagnostida Alfasi? Ainult diagnostika pärast ei tahaks hakata Tallinna sõitma:)
Aga oskab keegi öelda, kus saaks Pärnus diagnostida Alfasi? Ainult diagnostika pärast ei tahaks hakata Tallinna sõitma:)
Alfa remondifirmad
njah->
Rehvi laius ei mõju difrile mitte mingit moodi (küll aga mõjub veermikule-> eriti rattalaagritele) välja arvatud juhul, kui all on erineva laiuse ja sama kõrgusindeksiga rehvid

kuna differ on seotud kahe asjaga

Tegelikult ma olen normaalne....
Alfa remondifirmad
#52maits wrote:Sai siis käidud Pärnus Seppautos enda oma remontimas..töö sai tehtud ilusti..esiõõtsad ja sarniirid.
siiski pead Tallinna poole pöörduma kuna , Pärnus tehakse alates 2000a ja edasi Alfale diagnosti ... (nii mulle öeldi Nokianist )
Alfa remondifirmad
Käisin eile TRK-s

soovitaks siiralt kõigile

siiani oli minu jaoks autoteenindusstandardi kõrgeim tase Troost Auto-> kus nimelt ei keelatud omanikul töökojas viibida (kuna midagi ei ole varjata)
TRK-s aga (nagu selgus) saab mitte ainult töökojas olla vaid vajadusel ka kohapeal tööd teha (ehk siis antud juhul lamda andurit ühendada)

Tase

Alfa remondifirmad
#54mhmh
kalvo on puhkusel ju

a kuda tegelikkuses
maksad vaid töökoja pinna ja tööriistade kasutamise eest miskit v said suisa silmapilgutuse eest pinna kasutusele?
kalvo on puhkusel ju

a kuda tegelikkuses
maksad vaid töökoja pinna ja tööriistade kasutamise eest miskit v said suisa silmapilgutuse eest pinna kasutusele?
Alfa remondifirmad
tegelikult oli mul õlivahetuse aeg pandud ja siis ühtlasi ühe hoobiga (kui auto juba üleval) lubati ka lamda lahti kruttida (lõpuks saigi lahti-> kõikse lahendam... jõudsin vahepeal tuvastada radika lekkekoha, kangutada natuke pidureid tutvuda sillajuppide seisukorraga jne)
ja kõige viimaks siis-> kuna kõigil oli sigakiire ühendasin ise lamda otsad ära (tundus nagu kergem variant, kui jääda ootama kuniks kellelegi niipalju aega tekib)
Tegelikult oleks see muidugi omamoodi äriidee-> tühi tõstuk rentida mingi pisikese summa eest abivajajale

Alfa remondifirmad
#56vaata tõstukite hindasid...
enne sured maha kui kasumisse saad selle äriideega
___
aga täna lähed siis jälle ÕLI VAHETAMA ?

enne sured maha kui kasumisse saad selle äriideega

___

Alfa remondifirmad
#57mina käin vahest sellises töökojas kus
maksad raha töökoja ja seadmete eest
1 päev 500
elekter 100
jahedamal ajal päeva küte 900
koht ise ebamugavas kohas aga saab ka naabruses asuvas
võõrastemajas ööbida
maksad raha töökoja ja seadmete eest
1 päev 500
elekter 100
jahedamal ajal päeva küte 900
koht ise ebamugavas kohas aga saab ka naabruses asuvas
võõrastemajas ööbida
Alfa remondifirmad
#58E.T. wrote:vaata tõstukite hindasid...
tõstukid seisavad suuremas osas töökodades NÄDALAVAHETUSTEL ju jõude... samas jälle töötaval inimesel on ainus võimalus autot nokkida justnimelt nädalavahetusel

------------------------------------------------------------------
jah lähen uuesti TRK-sse õli vahetama

koos paari "lisatööga"

kahe õlivahetuse vihje-> vaata signatuuri

P.S. kahe auto omamise eelis on see, et õlivahetus ja kindlustus on kujunenud enamvähem samasse intervalli (seega ei lähe meelest)
Alfa remondifirmad
#59ma pean oma kanaliga garaazi tyhjaks viskama ja vajadusel heasid alfiste sinna sisse laskma for free...
Alfa remondifirmad
#60E.T. wrote:ma pean oma kanaliga garaazi tyhjaks viskama ja vajadusel heasid alfiste sinna sisse laskma for free...
seletage lahti palun