Mingi Piiksumine pidurdamise ajal.

:roll:

njah-> ilma kuulmata on see üsna keeruline pakkumine :roll:

põhivariante pakuks kaks->

kas on midagi piduritega nihusti (kivi vahel, klots kulunud vms)

ja/või on vedrude(veermikus mõne puksiga) väga väga pahasti

kirjelduse järgi tundub pigem teine variant olevat (pidurdamise piiks tuleneb sellest, et auto kere muudab asendit-> nina vajub allapoole; nõks võib olla samuti tingitud sellest, et miskit kinni vms)

piduriversiooni puhul ei ole koha peal kõigutades kiuksumine kuidagimoodi loogiline

mul kunagi oli kiuksumiseprobleem, mis tekkis tagakiige puksidest (kuna kohe õiges mõõdus pukse ei leidnud, siis sai vanad pea olematud puksid tagasi pandud-> metall vastu metaali ja kiuksus iga moment, kui tagasild asendit muutis)

soovitaks minna ligemasse ÜV punkti ning paluda autole sillakontroll teha (kui see muidugi piduritest tingitud on, siis :roll: jah-> saad teada vähemalt, mis seisus sillad ise on :mrgreen: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Piiksumine tuleb läbi mingi kõlari seega sisi tehislik nagu mingi hoiatus. Mõnel autol on selline hääl kui turvavõõd peal ei ole.

Täna aga oli auto jummala vait.

Pidurid vilistavad vaid veidi, nendega tundub korras olevat.

Kas see võib olla oiatus mingi vedelikku temperatuuri või taseme kohta?

Samas sai paar nädalat tagasi kõiki ise kontrollitud.

pidurid peal olla ei saa sest jooks on lausa imeline.
Last edited by gadfly on 10 Jul 2008, 12:31, edited 1 time in total.

:mrgreen:

:oops: :oops: :oops:

novot-> piuksumine, kiuksumine, kõrin, kolks ja igasugused muud asjad on sügavalt subjektiivsed :roll: antud hetkel, siis unusta kõik, mida rääkisin :wink:

Alfa tehasel on uskumatult tobe komme panna autosse piiksuja ning ühendada see kurat seda teab, mille märkimiseks-> vedelikutasemed peaks Sul märktuledena olemas olema, ülejäänud olulised asjad samuti

seega pakuks piduritule lülitit või pirni hoopiski (võta pirn välja ja proovi pidurit vajutada, kui piuksumine tagasi tuleb, siis oli tõenäoliselt tegemist ajutise massirahutusega ning piuksumine annab märku sellest, et pidurituled ei põle)
Tegelikult ma olen normaalne....