AR 155 valuveljed

:roll:

eile õhtul nähtud Kalevi politseivabriku juures foori all 17" velgedega halli 155-t, millel veljekapslid puudu :mrgreen:

palun liimi need vähemalt sinna (või tee sobivad kapslid plastiliinist või midagi)-> praegu näeb Su auto kuidagi ... odav välja :oops:

tegelikult on 17" ikkagi natuke liig 155 originaalpiduritele (ja ilma käpsideta näeb kuidagi eriti masendavalt odav ja labane välja) :wink:

tänan tähelepanu eest :D
Tegelikult ma olen normaalne....

AR 155 valuveljed

No ma andsin talle ühed kapslid mis läbimõõdu poolest olid ok, aga kapsel ise liiga kõrge. Ilmselt tuleks neid madalamas lihvida/treida siis oleks juba täitsa ok. Eks mees ise räägib.
Brera 3.6 Q4

AR 155 valuveljed

Ihihhihhhii :D

Eile õhtul mind seal kandis liikumas küll ei saanud näha kuna marsruut oli Luha tn -- Astangu :wink:

Võisid mind kuskil mujal näha.

Velje kapsliga siis selline lugu tuleb äärt maha lihvid ja siis keskele keermestatud osa teha saab raske olema aga mitte võimatu. 8)

Dr. Ts rahustuseks suvel üritan enamus liikumisi ratta seljas teha sinna juurde kuulub ka tööl käimine.

Ei tea kui palju ta odavam ikka välja näeb kui teised alfad :lol:

originaal pidurisuportid on nii suured, et minu eelmise 3.0 L Alfa piduriklotsid sobisid täpselt alla. :D

Maitse asi ja ilu ei sünni patta panna.

AR 155 valuveljed

:?

esmaspäeva õhtul kl 17.00 paiku liikus 17" Mistral velgedega 155 widebody mööda pärnu maanteed ja ootas politseivabriku ees foori all (märgatud parklas seisvast ninaga politseimaja poole asetsevast 15"BBS velgedega widebody 155-st)

kui ma nüüd just igasuguseid asju ei näe, siis pidi see Sinu auto olema :?

või siis on keegi Sinu omast endale replica teinud :lol:

"Odav" justnimelt seetõttu, et kapslid puudu (võibolla on asi minus aga... ilma kapsliteta valuveljed ei näe mitte mingi suuruse juures mitte ühegi auto all just eriti head välja)
Tegelikult ma olen normaalne....

AR 155 valuveljed

Krt ajasin esmaspäeva ja teisipäeva sassi jah tunnistan ülesse olin sellel ajal antud kohas.

Velje kapslitega pean kuni nädalavahetuseni ootama siis saan tuttava juurde jutule kellel on hobiks treida.

Tema käest saan teada mis on antud olukorras parim :wink:

Ära pikka viha pea Dr.Ts ei jõua kohe kõiki (pisi)vigu parandada või korda seada :lol:

Eks algul häiris mind ka see asi aga olukord selline, saan hakkama :D