164 ja 33 hydrotõukuritega???

aga kui survelaager loperdabki mis siis ette tuleb võtta

enda mootor teeb ka vahel kahtlast häält mulle tundub et kogu systeem sai alguse kui käisin trk värvis rihmavahetust tegemas aga võibolla ka mitte esmaspäeval saab sinna minna siis kalvo puhkuselt tagasi

seni motlesin et kysin siit nõu :D

nu..tavaliselt..ta eip loperda...vaid on kutu omadega...rooste läind...siis sööb lamelli otsad ära...ja keerab ka korvi perse...sama juhtub ka kui siduri pumbal miskit viga et laager ei käi koguaeg vastu....vaid libiseb vastu lamelle......põhimõtteliselt kui siduri ära lahutad ja hääl ära kaob, siis viga selles...-võib olla ka teisi tegureid..nt sidurivõlli laager ära... minu 3,0 käib aga ebayhtlaselt ja tyhikäigul tekivad vahepeal jõnksud sisse...ehk oskab keegi öelda mis viga võiks olla? lamda? õhulugeja? syytepoolid??? :shock:

mul veel selline asi et vahepeal tühikäigul lähevad pööred ülesse kuni 2000-ni millest see võib tingitud olla

selline asi veel mul mootoris nagu mingit erilist klobinat ei tule aga kui kapoti yles tõstan siis niisugune tunne nagu õhku pressib kusagilt vahelt välja või midagi taolist ega enne esmaspäeva selgust nagu nii ei saa arvatavasti :shock:

pigem imeb kuskilt lisaks....nt lõdvikud..ja tyhikäigumootori tihend.. venna omal läks karteri tuulutuse koht suures lõdvikus katki...mis nq õhulugejast tuleb... nyyd lapin... :evil: tyhikäigu kõrgeks-võib ka lisaõhust dingitud olla ma arvan...aga ka elektroonika võib mäkra mängida...