DIAGNOSTIKA PÄRNUS

Ongi nüüd olemas.

Midagi nagu väga võimsat tal ei ole ( võrreldes esindusega ) aga kõige tähtsama asja ajab ära. Näitab mootori veakoodid ja saab neid ära kustutada ( muidugi peale katkise asja vahetust ). Mõni asjaga ei taha eriti ühendus saada, mul ei saanud AIRBAGiga ühendust ( äkki mul Airbag väljavõetud :?: ). Töötava mootoriga näitab ka midagi ( lambdat, mingit asja veel :roll: ) aga kui neid andmei ise ei tea, mis nagu need numbrid tähendavad, siis jäädki mõtlema: mis asjad need olla võiksid :idea:

Vend kes teeb ise tiba imelik :) Teeb hästi aeglaselt :) Kahjuks ta ei oska seda aparaati veel korralikult kasutada.

Mul olid mõned andurid p.....s, vahetasin ära ja sai veakoodid ära kustutata. Üks näide veel: eile hakkasid pööred kõikuma, DIAGNOST: ÕHUKULULUGEJA.

Praegu rohkem ei oska rääkida, ehk siis küsige.

Hind oli 300eeku.

:lol: :lol: :lol: Kõige naljakam on see et aparaat on VENE KEELES :lol:

Aga võin siis tõlkida kui vaja on , ja muidugi vend kes teeb on ka venelane, aga midagi oskab ka eesti keeles :lol:

DIAGNOSTIKA PÄRNUS

Minu teada vist räägib natuke eesti keelt... ja on teadlik et ma kirjutan temast foorumis.

Nimi on Vladimir, tel: 50 26 396. Asub Paikusel, uues elamurajoonis ( kes otsib see leiab :) )

Saab kokkuleppida ka laupäeval, või kokkuleppel tööpaevadel peale 17.00., kui kellegil ei ole aega tema juurde varem saada.

Ise võin aidata ALFISTIDELE kohale jõudmisega, peaasi et sel ajal on vaba moment või aeg 8)

minu tel.5193 8821

DIAGNOSTIKA PÄRNUS

Tegutseb kodus, hoovis on tal suur garaaz koos kahe tõstukiga. Teeb autohooldust ( õlid, filtrid, sarniiride vahetust jne. ). Said remontida ühte Alfa mootorit ( 156, 2.0, tehti korda ka ), aga praegusel momendil see töömees kes tal oli ja midagi suuremat oskas ettevõtta on läinud sealt.

Sellised lood..

DIAGNOSTIKA PÄRNUS

sai siis lõpuks ka külastatud seda kohta

targemaks sain nii palju et õhulugeja peetis .

raha võttis ka 300.- ja see pidi olema summa mida

ta küsib juhtmete külge panemise eest .

..... ja lõpuks venis jutt seal nii pikaks et sügise ostan

Temalt talverehvid :!: :D :D :D