by bnd
Tegelikult on enamusel täiesti PÕHJENDAMATU kartus, et pole varem rinkal käinud ja ei julge.
Ma tegelt ei mõista seda, kas siis me kõik läheme esimest kohta sõitma? Sry, mina oma GTA-ga olin samamoodi esimest korda rajal, polnud mul õrna aimugi kuidas masin sõidab, seda enam, et masin oli oi-kui-pikalt servises ja ei saanud sõita. Peale päeva rajal teadsin, kuidas masin käitub, mida teevad pidurid, millal kaob tagaotsa pidamine jne. TÄNAVAL sa seda teada ei saa, ilma tagajärgedeta. Sama oli mul ka 2a tagasi Raplas, kui olin elu esimest korda alfaga rajal, sinnani teadsin, et ainult gaas-gaas. Ei ole! Poleks rajal käinud, ei teaks seda siiani......
See ongi KOHT, KUS ÕPPIDA. Ma isiklikult sõitsin lätlase 155 järel, sest sel vennal oli pikk kogemus rajaga, ütleks, et minul tuli julgusest puudu, et olla tal sabas.
PS! küsimus sõitjatele: kas keegi NÄITAS NÄPUGA, kui olid tagaotsa mees? Arvan, et keegi küll mõnituste ja solvangute osaliseks ei saanud, et ta päeva kiirem polnud.
Auto sillaosade lõhkumist pole küll vaja karta- päev Tallinna-Tartu-Pärnu tänavatel mõjub laastavamalt. Eriti kui satud maanteel ka mõnda remonditavasse lõiku.
Aga ok- eks meil on omad põhjused. Kedagi ei saa sundida.Aga palve, et keegi ei halaks foorumis, et teeks, käiks, oleks jne.
Variant: hakkame tegema võistlusi kartidega- terve suvi ja iga nv erineval rajal- saab niiviivi päris muljetavaldava km koguse kokku, aga rahaliselt kindlasti kallim, kui autoga 3x aatsas rada sõita.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar