Et siis kui keegi avastab et autokliimaga probleeme või kahtleb selles toimimises, siis võin vabalt aidata, kontrollida ja täita.
Enamasti asun Pärnus aga liigun vahel ka Tallinnas.
Kellel mure, andke teada!
Kui kliimaga probleeme.
#4Helista, 5580984
Last edited by usinintz on 20 Aug 2008, 22:44, edited 2 times in total.
Kui kliimaga probleeme.
#6hind koos täitmisega on 500.-
kui süsteem on suurem ja külmainet läheb üle 1 kg, siis 800.-, aga selliseid leidub väga vähe(enamasti ameeriklased ja osad vanemad autod), aga alfad on minuteada kõik väiksemad.
Aga kui ainult kontrollida, ning midagi erilist tegema ei pea, siis mõistagi hind ka väiksem.
kui süsteem on suurem ja külmainet läheb üle 1 kg, siis 800.-, aga selliseid leidub väga vähe(enamasti ameeriklased ja osad vanemad autod), aga alfad on minuteada kõik väiksemad.
Aga kui ainult kontrollida, ning midagi erilist tegema ei pea, siis mõistagi hind ka väiksem.
Kui kliimaga probleeme.
#7Kas tegutsed ainult tööpäevadel või nädalavahetustel ka
Minu teada AR 1.6 - 2.0 on kliima 650gr.l

Minu teada AR 1.6 - 2.0 on kliima 650gr.l
Kui kliimaga probleeme.
#8Kas täidad ja kontrollid teistel markidel ka kliimat,või ainult Alfadel? 

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Kui kliimaga probleeme.
#9vahet pole mis auto mark, kui autol kliima peal, siis on nad kõik enamasti ühesugused. Erinevad ainult kogused.
ja helistada võib ka nädalavahetusel, siis on mul aega täita ka, nädala sees teeksin ka meelsamini peale tööd, sest päeval tegelen muude külmatöödega.
ja helistada võib ka nädalavahetusel, siis on mul aega täita ka, nädala sees teeksin ka meelsamini peale tööd, sest päeval tegelen muude külmatöödega.