AR 156 tossab

Tere!

Selline mure on siis, et kui külmast peast paned käima, hakkab sumpsist minuti pärast valget tossu ( auru ) tulema. Vahet ei ole kas külma ilmaga, niiske või palava ilmaga. Siis kui mootor soojaks läheb kaob ära, aga natuke seda valget auru ( tossu ) on ikka näha. Hommikuti eriti palju.

Päeval on ka see asi olemas, aga vähe nähtav. Kui kiirendad näiteks siis nagu lööks sumsist seda auru välja. :?: :?: :?:

Õli normis. Tossol normis.

On variante :?: :?:

AR 156 tossab

Sõida selle autoga summuti soojaks ja see aurab sealt minema. Teine variant on see, et võtad summuti alt ära ja puhastad ära. Siiski arvan, et sõida selle autoga veidi ja vesi aurab ära.
Brera 3.6 Q4

AR 156 tossab

kunagi ühel kaubikul oli sama jama

viga oli siis kütusefiltris, mis oli liigselt

veega täitunud, kes diislitega sõidab teab, et

kütusefiltril on vee välja laskmisex ava olemas

8)

AR 156 tossab

Filter peab olema (iseasi kuidas seda vahetada saab) aga see ei ole auramise põhjuseks!

Kui jahutusvedeliku ning õli tasemed normis püsivad ja ei lange, siis anna ainult tuld! Üks päev täisgaasiga Sauga ringrajal peaks igasuguse niiskuse summutis välja põletama :wink: :D
Last edited by Giuseppe on 08 Aug 2008, 17:15, edited 1 time in total.
Alfaholic since 1997

AR 156 tossab

läbi käinud teema mis lõppes edutult...

väidetavalt ainus filter on peensõel pumba ees...

___

noh... mai tea... osad kütuse kvaliteedi parandajad peaks ka vett siduma ju...

:roll:

AR 156 tossab

Mul tossas 156 täpselt sama moodi, ikka mehiselt tuli teine kord auto, aga mina sellega midagi ette küll ei osanud võtta. Nagu kuulda siis auto sõidab siiani, nii et ma ei usu, et viga muus kui kondenseerunud vees oleks.

Võib juhutuda, et tagumine pütt on kuskilt katkine ja sealt tõmbab hästi vett sisse, aga võib-olla ka mitte.