Sain jälle targemaks. Tuleb oodata ,millal JUMAL taevast laseb RDS lahtri aktiveerida.Hakkan nüüd iga päev seda pingsalt piiluma Vene saidi pealt saingi teada,et see ongi müstika
Kas kui navi boxilt juhtmed võtta saab manuaalselt kella õigeks? Nimelt hõiskasin mis ma hõiskasin, aga nüüd olen ise sama probleemi ees. Aku läks alarmiga tühjaks ja nüüd ei saa enam kella õigeks, tund jääb puudu. Eks peab siis seda navi asja näppima.
Ahjaa, see kah, et kui auto käima panen, siis tuleb mulle tekst ette navi kasutusest ja kui hea see on jne, kas ma saan siis sellest tekstist kah lahti...! ? eks see selgub siis kui juhe tagant.
Sama lugu juhtus minulgi kui vahetasin vana aku uue vastu.Muretsemiseks pole põhjust Aeg läheb lennates ja peagi avastad et kell on õige Saabunud on talveaeg
Aega palju möödas, aga probleem ikka õhus. Kas Furby oled sa saanud mingi lahenduse oma kellale. Võtsin täna navilt juhtmed tagant, aga ei mingit tolku, ei saa kella õigeks ega seda meeletut teksti displaylt (milleks see navi hea on). Iga kord käivitades pean nupuvajutusega selle teksti eest ajama, et näeks Main Menud. On ideid?
Võtsin navi tagant lahti 2 pistikut,siis keerasin süüte sisse.Raadio hakkas tööle ja läksin trip nupuga settingutesse.Umbes minuti aja pärast oli võimalik aktiveerida RDS.
Möödus veel minut ja oh imet saabus eesti aeg.
Siis tegin uue katse,ühendasin juhtmed tagasi. Tunniaja pärast olingi jälle moskva ajas tagasi.