Hammasrihma vahetus Pärnus

Tere,

Olen värske alfa omanik (156 2,5 V6 98) ja hammasrihma vahetus

vajalik, eelmisest vahetusest 70 K sõidetud. Kas peale h-rihma vahetuse on juhtrulli, pingutusrulli, balansiiri rulli ja balansiiri rihma vahetus kohustuslik või selgub see vahetuse käigus.

Ja kas see kõik on võimalik ainult trk-s ja faktos või osatakse seda kusagil Pärnus ka ?

Kui tahad aega ja raha ja närve säästa, siis parem kui sa ei hakka üldse Pärnu autoservistega aega raiskama. Nende tänestik algab AU-di, aga mitte AL-fa.... Nii mulle kunagi vastati ühest servisest siin.

Mine parem kohe TRK-sse.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:Kui tahad aega ja raha ja närve säästa, siis parem kui sa ei hakka üldse Pärnu autoservistega aega raiskama. Nende tänestik algab AU-di, aga mitte AL-fa.... Nii mulle kunagi vastati ühest servisest siin.

Mine parem kohe TRK-sse.

Nii tegingi ja kõik OK hetkel.

Tänud TRK-le!

Ma annan varsti ühele pärnu lähedasele töökojale ülesande alfa näol.

Siiani on nad kõigi markidega hakkama saanud, ja ehitavad hetkel discot ümber ja ka paar alfat olla kunagi nende juures käinud. Eks vaatan ja annan teada :wink:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:Ma annan varsti ühele pärnu lähedasele töökojale ülesande alfa näol.
Siiani on nad kõigi markidega hakkama saanud, ja ehitavad hetkel discot ümber ja ka paar alfat olla kunagi nende juures käinud. Eks vaatan ja annan teada :wink:

AUTOEXPERT :?: :?: :?: :?:

Samas, kui otsingut kasutada, ma mainisin juba PÄRNU CARSTOP-i kohta :!:

Kogu aeg käin seal vahetamas: HAMMASRIM, KÕIK SARNIIRID, KÕIK ÕÕTSHOOVAD, PIDURIKLOTSID, KETTAD jne...

:!: ALFAT seal keegi ei kohtu niiiiiii :roll:

Mina olen käinud Shutteris siiani pole keegi risti ette löönud et Alfa on !

Ning tööhind on ka meeldiv ainult on hoiatanud et pole sellisel autol enne remonti teinud ja võib oodatust nata kauem aega minna . N: hammasrihma, soonrihma ,veepumba ja rullikute vahetus 1600.- kr . 8) Tagu amortide vahetuse eest küsiti 300.- kr . 8)