19 august VABA RADA saugal

Selline pakkumine kallid Alfistid: Vahet pole mis kell teise linna mehed tuleksid... aga pakuks kogumispaigaks HÄRMA KESKUSE PARKIMISPLATSI, teeksime mööda Pärnu linna ühe tiiru :roll: Näiteks: HÄRMA-PORT ARTUR (kesklinn)-RAND-MAI-RIIA mnt.-SAUGA. :?:

Kolonna esimees 156GTA :wink:

usinintz wrote:
vanur wrote:annan pool (mitte poolt) häält enda eest, kuna ma lihtsalt ei suuda kainelt mõelda. nii hullu eelmist nädalat pole varem olnud,
vihje: kraba race. :roll:

Mis sellega mõtled? kraba race??

märksõnaks peaks olema rekkad
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

veiks wrote:
usinintz wrote:
vanur wrote:annan pool (mitte poolt) häält enda eest, kuna ma lihtsalt ei suuda kainelt mõelda. nii hullu eelmist nädalat pole varem olnud,
vihje: kraba race. :roll:

Mis sellega mõtled? kraba race??
märksõnaks peaks olema rekkad

a, seesamune, jube suur müra tuli aind rinkalt, rohkem pole sellega kursis.

aga tagasi toppi. et võiks küll ühe ringi mööda pärnut teha, on keegi veel huvitatud?

kohe kui nõupidamislaua tagant pääseb siis lendab pärnu poole ka ET

Audiga :lol:

PS! kuna ma nõup lõpu aega ei tea, siis ärge ootama jääge kuskile!

PS2! kui enne 19 tahate rajal alustada siis helistage 5111642, Lauri (kohal tavaliselt S3-ga)

ja teatage sellekohasest soovist enne kui kohale jõuate... muidu ei ole kellegi kätte raha maksta jne...

PS3! võtan kaasa 2 keskpärase täpsusega käsistopperit... st korraga saan tegeleda 1 auto aegadega - püüan meeles pidada ja miski lihtsakoelise aluse välja printida kuhu saaks aegu üles tähendada.

vahepeal ise ka rajal olla jne saab lõbus olema igal juhul, eks. kui h

sti välja tuleb, saame enne lume tulekut ju korrata veel.
Last edited by Nat on 17 Aug 2008, 22:43, edited 1 time in total.

kasparius wrote:17:30 kohal Saabiga
Ise võtaks ka plaani suht samal ajal jõuda. Eriti õhtu peale ei tahaks seda tagasitulekut jätta, nimelt otsustas Maserati nüüd, et paras aeg oleks näidikupaneeli valgustamine ära lõpetada ja ma parema meelega sellist tunde järgi sõitmist ei harrastaks.

Muidu kuidas nende stopperiga meestega lood siis lõpuks on? Tahaks mingi umbkaudse aja ikka teada saada. Endal paremat stopperit kui käekell ei ole.

Ma ise nii 17.15 kohal. 17 on veel perekondlikud kohutused, siis rajale, ja võtan ka koonused kaasa- panen üles.

Ring linnas- kardan, et ei ole reaalne, sest 19 on veel tööpäev ja kõik tilguvad rajale nii kuis jõuavad- ja seda vähest valget aega, mis veel jäänud, ei tahaks linnas ära raisata. st miski 30 min kulub kindlalt. Või mis teised arvavad,ma ei teeks seekord.

Nikolai-ega sa andre rekl seotud pole?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Muidugi olen :!:

Olen sulle ilusa DINO peale pannud :D

:twisted: :twisted: :twisted: Paarimees rääkis, et : KÄIS MINGI VEND PUNASE TUNING ALFAGA :twisted: ( olin ringiga linna peal )

Ütlesin talle : GTA frend :D :D :D

Aga kui tel. numbri kaotasid, siis saad selle :)

............Oled mu endise Alfaga proovisõitu ka teinud.............

Teemasse tagasi: võib olla tööpäeval ring mööda Pärnu linna liiga...

Et siis orienteeruv aeg on teada :?: al. 17.00 võib vaikselt kohale ronima.

See ju hea uudis :D

Säästab rehve, ei aja keema (mul eile oli linnas sõites kliimaga temp stabiilselt 110 kraadi- peab vist ikka radika ära vahetama?)

Krt, samas ma ei tea, kuidas käituvad mu Yokohamad märjal??? nagu suverehvid lumes?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:See ju hea uudis :D

Säästab rehve, ei aja keema (mul eile oli linnas sõites kliimaga temp stabiilselt 110 kraadi- peab vist ikka radika ära vahetama?)

Krt, samas ma ei tea, kuidas käituvad mu Yokohamad märjal??? nagu suverehvid lumes?

No Maseratil pole märjas ikka mingit pidamist, muidugi need rehvid tunduvad seal all ka kahtlase väärtusega. Igal juhul märja ilmaga rajale mõtet ronida pole, kui just kindlat soovi põsastesse panna pole. Nii et teeme ikka nii, et kuiv on.

kill the messenger :D

no yokohamad... kuidas, kuidas, ehk saab homme näha, kuidas nad käituvad ?

__

ilmateade lubab pmst pea, et olematut vihma...

0,4mm 3h jooksul

samas kui õhuniiskus on kõrge, siis piisab sellest 0,4mm ka, et rada niiske oleks...

veekilet klassikaliselt peale ei saa sellise vähese vihmaga ja kui KÕVASTI takka anda, siis sõidab trajektori kuivaks ehk ;) (häda neile kes trajektorilt eksivad)

Luman... too aga oma masekas rajale... ära jampsi... me pühime su rataste eest vee ära :)

Selle kuiva trajektoori ja kerge eksimisega ning niiskele rajaosale sattumisega meenub üks seik kus treeningpäeval sõber oma 1600 Golfiga püüdis taiperride eest pääseda ja lõpetas enne "S" i asuvas muldvallis.

Samas VDC, ESP vms. on ka tore leiutis.