Märjukese eelistused

Esimese punkti kallal töötame. :lol:

Kui pead šou all seda, et žonglöörime rahva rõõmuks lava peal seitsme pudeliga 20min ja jooki valmis ei saa, siis seda me ei tee.

Pakume pigem lihtsalt meeldivat, lõbusat ja kvaliteetset teenindust, mille juures satuvad pudelid jms vahendid vahel kaaluta olekusse. :wink:
a.k.a Anthrax

Märjukese eelistused

Tuginedes viimasele uuringule on olemas üheksa alkohoolikutüüpi:

- „stressijoodikud”: need, kes kasutavad alkoholi, et raske päeva lõpuks maha rahuneda. Tavaliselt keskklassi mehed ja naised;

- „seltskondlikud joodikud”: neid ajab jooma vajadus kuhugi kuuluda. Tavaliselt madalama keskklassi mehed ja naised, kes joovad suurtes seltskondades;

- „hedonistlikud joodikud”: vajavad stimuleerimist ja kontrolli kaotamist. Tihti lahutatud inimesed täiskasvanud lastega, ekshibitsionistlike tendentsidega;

- „machojoodikud”: kipuvad veetma enamuse oma vabast ajast pubides. Enamasti igas vanuses mehed;

- „taaskohtumisjoodikud”: joovad, et hoida sidemeid sõpradega;

- „muganduvad joodikud”: jooma ajab vajadus kuhugi kuuluda ja struktuuri otsimine. Tüüpiliselt mehed aastates 45-59, kes teevad vaimulikku või käsitööd;

- „igavlevad joodikud”: joovad ajaviiteks ja monotoonsuse leevendamiseks;

- „masendunud joodikud”: vajavad lohutust või turvatunnet. Ei sõltu vanusest, soost ega ühiskonnaklassist;

- „sõltlased”: pubi on nende jaoks teine kodu. Külastavad seda regulaarselt, ükskõik mis kellaajal või nädalapäeval. Kipuvad jooma kiiresti.

ja siia lõpetuseks tsitaat:
"Murede uputamiseks joovad vaid alkohoolikud. Ainus normaalne joomine on selleks, et oma seltskondlikke suhtlusomadusi parandada!"

Barney Gumble

Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

Ma olen miski nohu-köha-palaviku-kahisevakurgu-viruse käes nagu 50% teisi kaaskodanikke ja parim selle vastu on pool tassi jäägrit + spl mett + must tee+ vabaks jäänud osa tassist täita kuuma veega. 3 laksu juba teinud ja kurguvalu taandub :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Märjukese eelistused

Järgnev on otsene reklaam

8)

Nüüd saab Tallinna vanalinnas neljapäevast laupäevani õhtuti napsitada uues kohas Underground, Rüütli 18.... 8)

Avatud on samamoodi, nagu kõikide Itaalia asjadega on- vaba kava järgi..

Umbes 18-st umbes viimaste klientideni.

Üks alfist pakub teile head-paremat.

Olgu öeldud, et siin hindade suhtes tingida ei anna. :lol:
a.k.a Anthrax