Ei.
Tegu puhtalt jookide, eeskätt kokteilide serveerimisega.
Märjukese eelistused
#122täna
SEGATUNA
KUI SEE OTSAS SIIS
ja lahjendajaks ikka
tulemus
nonii...
tuleb
põhjus
liiga raju

KUI SEE OTSAS SIIS

ja lahjendajaks ikka

tulemus

nonii...
tuleb

põhjus
liiga raju

Märjukese eelistused
#124showbaarmenid?
lihtsalt apteekri osavusega kallajad?

absoluutselt tõsine küsimus seejuurues!
lihtsalt apteekri osavusega kallajad?

absoluutselt tõsine küsimus seejuurues!
Märjukese eelistused
#125Esimese punkti kallal töötame.
Kui pead šou all seda, et žonglöörime rahva rõõmuks lava peal seitsme pudeliga 20min ja jooki valmis ei saa, siis seda me ei tee.
Pakume pigem lihtsalt meeldivat, lõbusat ja kvaliteetset teenindust, mille juures satuvad pudelid jms vahendid vahel kaaluta olekusse.

Kui pead šou all seda, et žonglöörime rahva rõõmuks lava peal seitsme pudeliga 20min ja jooki valmis ei saa, siis seda me ei tee.
Pakume pigem lihtsalt meeldivat, lõbusat ja kvaliteetset teenindust, mille juures satuvad pudelid jms vahendid vahel kaaluta olekusse.

a.k.a Anthrax
Märjukese eelistused
#126Kodune moldaavija vein peale poolt veinipokaali jattab huvitava soe tunne, segast juttu ja meremehe kõnnaku...
Märjukese eelistused
#128Tuginedes viimasele uuringule on olemas üheksa alkohoolikutüüpi:
- „stressijoodikud”: need, kes kasutavad alkoholi, et raske päeva lõpuks maha rahuneda. Tavaliselt keskklassi mehed ja naised;
- „seltskondlikud joodikud”: neid ajab jooma vajadus kuhugi kuuluda. Tavaliselt madalama keskklassi mehed ja naised, kes joovad suurtes seltskondades;
- „hedonistlikud joodikud”: vajavad stimuleerimist ja kontrolli kaotamist. Tihti lahutatud inimesed täiskasvanud lastega, ekshibitsionistlike tendentsidega;
- „machojoodikud”: kipuvad veetma enamuse oma vabast ajast pubides. Enamasti igas vanuses mehed;
- „taaskohtumisjoodikud”: joovad, et hoida sidemeid sõpradega;
- „muganduvad joodikud”: jooma ajab vajadus kuhugi kuuluda ja struktuuri otsimine. Tüüpiliselt mehed aastates 45-59, kes teevad vaimulikku või käsitööd;
- „igavlevad joodikud”: joovad ajaviiteks ja monotoonsuse leevendamiseks;
- „masendunud joodikud”: vajavad lohutust või turvatunnet. Ei sõltu vanusest, soost ega ühiskonnaklassist;
- „sõltlased”: pubi on nende jaoks teine kodu. Külastavad seda regulaarselt, ükskõik mis kellaajal või nädalapäeval. Kipuvad jooma kiiresti.
ja siia lõpetuseks tsitaat:
- „stressijoodikud”: need, kes kasutavad alkoholi, et raske päeva lõpuks maha rahuneda. Tavaliselt keskklassi mehed ja naised;
- „seltskondlikud joodikud”: neid ajab jooma vajadus kuhugi kuuluda. Tavaliselt madalama keskklassi mehed ja naised, kes joovad suurtes seltskondades;
- „hedonistlikud joodikud”: vajavad stimuleerimist ja kontrolli kaotamist. Tihti lahutatud inimesed täiskasvanud lastega, ekshibitsionistlike tendentsidega;
- „machojoodikud”: kipuvad veetma enamuse oma vabast ajast pubides. Enamasti igas vanuses mehed;
- „taaskohtumisjoodikud”: joovad, et hoida sidemeid sõpradega;
- „muganduvad joodikud”: jooma ajab vajadus kuhugi kuuluda ja struktuuri otsimine. Tüüpiliselt mehed aastates 45-59, kes teevad vaimulikku või käsitööd;
- „igavlevad joodikud”: joovad ajaviiteks ja monotoonsuse leevendamiseks;
- „masendunud joodikud”: vajavad lohutust või turvatunnet. Ei sõltu vanusest, soost ega ühiskonnaklassist;
- „sõltlased”: pubi on nende jaoks teine kodu. Külastavad seda regulaarselt, ükskõik mis kellaajal või nädalapäeval. Kipuvad jooma kiiresti.
ja siia lõpetuseks tsitaat:
"Murede uputamiseks joovad vaid alkohoolikud. Ainus normaalne joomine on selleks, et oma seltskondlikke suhtlusomadusi parandada!"
Barney Gumble
Tegelikult ma olen normaalne....
Märjukese eelistused
#129väga huvitav lugemine ts-i poolt
sain teada, et võiks ennast pidada
igavlevaks stressijoodikuks

sain teada, et võiks ennast pidada
igavlevaks stressijoodikuks

Märjukese eelistused
#131Eile vaieldamatu lemmik- alekok saunas ja õhtul- torres 10- no ikka kuradi hea. ja täna nagu valge inimene, ei mingit jama 

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Märjukese eelistused
#132Tänavu proovin siidrit teha
Kuna jõuluõunapuult sain kingituseks
50 liitrit toormahla siis üritan siidrit teha
Vana õlleankur on juba leos
homme peale tööd saab siidritegu alguse

Kuna jõuluõunapuult sain kingituseks
50 liitrit toormahla siis üritan siidrit teha

Vana õlleankur on juba leos
homme peale tööd saab siidritegu alguse

Märjukese eelistused
#133Ma olen miski nohu-köha-palaviku-kahisevakurgu-viruse käes nagu 50% teisi kaaskodanikke ja parim selle vastu on pool tassi jäägrit + spl mett + must tee+ vabaks jäänud osa tassist täita kuuma veega. 3 laksu juba teinud ja kurguvalu taandub 

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Märjukese eelistused
#134mina kasutan seda tootet ja se toimib ! mina kasutan seda ka edaspidi 
mina soovitan ka seda neile kes seda veel ei kasuta !
(vihje MPG-Capsile
)
ps. bnd-l on muhe postituste arv

mina soovitan ka seda neile kes seda veel ei kasuta !
(vihje MPG-Capsile

ps. bnd-l on muhe postituste arv

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
Märjukese eelistused
#135Järgnev on otsene reklaam
Nüüd saab Tallinna vanalinnas neljapäevast laupäevani õhtuti napsitada uues kohas Underground, Rüütli 18....
Avatud on samamoodi, nagu kõikide Itaalia asjadega on- vaba kava järgi..
Umbes 18-st umbes viimaste klientideni.
Üks alfist pakub teile head-paremat.
Olgu öeldud, et siin hindade suhtes tingida ei anna.

Nüüd saab Tallinna vanalinnas neljapäevast laupäevani õhtuti napsitada uues kohas Underground, Rüütli 18....

Avatud on samamoodi, nagu kõikide Itaalia asjadega on- vaba kava järgi..
Umbes 18-st umbes viimaste klientideni.
Üks alfist pakub teile head-paremat.
Olgu öeldud, et siin hindade suhtes tingida ei anna.

a.k.a Anthrax