Võiks olla teistmoodi

Huvitav asi toimub meil foorumis kallid Alfistid :roll:

Panin tähele, et keegi teeb uut teemat, eriti puutub igasuguste vigade kohta, mootori jamaga jne.

Huvitav fenomen on see, et Teema alustatakse, küsitakse päris palju huvitavat, siis paar inimest vastab , siis paarsada inimest loeb, siiiiis teema alustaja ( sorry for my bad estonian :oops: ) teeb paar kommentaare, ja siiiiiis kõike enam vähem tänutakse, ja siiiiiiiiiis......., ja siiiiiiiiiiis................ EI MIDAGI :evil:

Lõppkokkuvõttes keegi ei tea edasi asjadest mitte midagi :roll:

Jube hea oleks, et keegi saaks suutma sidet hoidma: Mis tegi, Kes tegi, Mis oli, Kus tegi :?: Siis saab ju algaja alfist OTSINGUT ka kasutada :!:

P.S Muidu meil ainult teemad mis enamasti lõpetamata.............Või siis alustatakse teema näiteks: # MINGI PROBLEEM näiteks 156-ga #, ja kümne kommentaare pärast kellegi poolt teema lõpeb lausega enam vähem nagu :# Just ostsin ka alfa.................#

Kas meid siis huvitab midagi Alfas või me ei tea Alfast mitte midagi :roll:

Võiks olla teistmoodi

Eks see foorum natukene mölaks ära ole läinud küll, aga eks me ise ole ta selliseks teinud. Eeskirjutajate jutuga muidu igati nõus, nii et siit ka üleskutse teis, enne kui vastuse postitad, MÕTLE kas see tekst kellelegi ka mingi kasu on ja alles siis postita.

Võiks olla teistmoodi

:roll:

täiesti päri -> otsingu osas vähemalt :roll: :roll: :roll:

mind näiteks valdab kolmandikku probleeme lugedes täielik dezavuuu...

samas-> otsing on siin foorumis kahjuks natuke... veider (esialgu arvasin, et asi minu arvutis aga E.T. kurtis hiljuti sama viga -> ehk siis kolmandikul kordadest saab otsingu tulemusena tühja lehe... või siis kõik postid... ma veel mäletan aegu, kui otsingu tulemusena sai tulirebasega ka mingi päris nimekirja? )

või on asi lihtsalt sirvikutes kinni :roll:

P.S. praegusel katsel ilmnes, et (katkiste)akende enda poolt kaasa pandud sirvik võimaldab otsingut paremini kasutada. Lihtsalt peale esimese otsitulemuse nimekirja saamist tuleb teemad avada uutel sakkidel

:mrgreen: [ts@luges delfist guugli brauseri eestikeelset kirjeldust ja nüüd teab, mismoodi siis nimetatakse eesti keeles brauserit ja tab'i ]:mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Võiks olla teistmoodi

nikolailt kindlasti õige märkus, et muret kurdame, selle vastame, siis lobiseme niisama ja lõpuks kirjutab mure omanik väga harva sellest, kuidas mure lahenes.

offtopi rohkust kurdame siin kogu aeg, a võiks vähem kurta, siis oleks kohe ka offtoppi vähem :D ausalt, ma küll ei viitsiks seda foorumit lugeda, kui siin oleks ainult tõsiautousklikud postid, mis kohustuslikult sisaldavad sõnu 'auto', 'alfa' või 'ei tööta'. suhtluskeskkond ongi see, kui lobisetakse. kes ei soovi lugeda, skrollib üle, no mõni mõis natuke loba, nii et vahel foorumis naerda ka saab.

ts - sirvik :P :P :P pühhha jumal, interneeduse sõnaloomemeistrid on nüüd sügavale seeneriiki eksinud.

(ilmselt asi 'sirvikus' (miuke uskumatu sõnavärdjas ikka!) , a ma ei taipa mis müstilise valemiga saab otsingutulemus tabidest sõltuda? see retooriline küsssa, eksole :wink: ) sirvik neid võtku.

Võiks olla teistmoodi

minu hüpotees sirviku ja otsingu osas on selline, et kui sirvikul vajutada otsingu juures nuppu back, siis kaob kuskilt sirviku enda vahemälust ära mingi säte või suvand mis peaks eelnevat lehte mälus hoidma

kui aga kasutada sirviku juures lehe avamist uuel sakil, siis jääb esimeses sakis kuvatav info ilma probleemita alles.

Tõsi küll-> nii tulirebane, kui ooper ja samuti ka maadeuurija nime kandvad sirvikud panevad vahel otsingu juures pange (kas keegi ehk prooviks oma sirvijaga otsida postitust nii nime, kui sõna järgi?)

P.S. :mrgreen: kuradi keeleseadus -> nüüd on meil olemas välkmälu, sätted ja suvandid, sirvik, sakk -> seega võiks eeldada, et tõlkimist jätkatakse ja me pole veel viimaseid tibusid näinud :roll: mina teeksin ettepaneku nimetada YouTube jms fläsh (või välktehnoloogiat?) kasutavad videolehed pervikuteks :lol:

Oleks ju ilus eestikeelne lause: "Ava pervik sirviku uues sakis" :mrgreen:

Võiks olla teistmoodi

..ja ärge unustage tüürelit (tüürel, tüürli, tüürlit?) aka driver.. ehk siis ka autojuht võiks olla tüürel. Tü...ürel ma ei või.

Kuna foorum, hoolimata liikmete suurest arvust, on siiski väike ja kodune, siis minul polnud küll kunagi probleemi küsimustele vastuste leidmisega. Kui otsing ei andnud, tegid uue või avasid mõne vana teema ja ts või mõni muu püsiasukas ikka vastas :) . Eks paadunud forumandid peavadki ennast süüdistama... kui ts on lahkelt nõus ikka iga "appi, mul ei lähe käima" peale kohe lõikude kaupa vastama siis... inimene on täpselt nii laisk, nagu tal lastakse olla :) .

Kui keegi viitsiks, siis võiks ju teha levinumatest teemadest "kleepeka" a la, mis teha kui mul on mootor kokku jooksnud. Aga üldiselt.. palju tööd, vähe kasu.

Point ka mu jutul või? Täitsa toredasti foorum töötab. Offtoppi PEAB olema, muidu võime ju manuaali lugeda kõik.

Võiks olla teistmoodi

pmst jano kontakt on KLEEPS

:D niipalju on kasu et lihtsam on linkida...

aga see et ta teemas esimene alati on ei päästa küsimusest

"MÖH, mis jaano, mai tea midagi, kesse on, tahaks numbrit"

seega mina enamlevinud teemade kleepekastamisse ei usu siiralt.

_

kasutajatele anaalplesuuri ka nagu väga ei ihka teha...

püüaks nii, et iga kasutaja ise hoiab ennast ja teemat joonel?

_

ja moderaator on endiselt viimane võimalus
Last edited by E.T. on 05 Sep 2008, 14:50, edited 1 time in total.

Võiks olla teistmoodi

:mrgreen:

"Trükkimine ebaõnnestus, kuna ei õnnestunud tuvastada trükkali tüüreli asukohta"

:mrgreen:

et ikka offtoppi oleks :lol: :lol:

aga üldiselt küll-> tunnistan üles, et kuna mul otsing ei tööta, siis tihtipeale suure otsinguga vaevlemise asemel olen hoolimata dezavuust kirjutanud enamvähem sama teksti uuesti

Küll aga teeks moderatoritele ettepaneku (endale kaasa arvatud) hakata julmalt ja jõhkralt kustutama teemasid, mille pealkiri ei anna aimugi esimese posti sisust

Võiks olla teistmoodi

nõus

:)

mitu tegevat modet meil on?

ts, et, ... luman natuke ka vahel vist veel käib siin

AN on puha eemale jäänu

äkki korraloomiseks oleks ka ntx KK paslik kampa paluda? minumeelest tahapanemine tuleb tal välja kl.

PS! kyber on hea trukkar aga ta on SAABIMEES ju :D

Võiks olla teistmoodi

PS! kyber on hea trukkar aga ta on SAABIMEES ju

Nõubadi is pöörfekt :lol:

tegelikult ju ilmavõrgus :mrgreen: autodega niikuinii ei sõideta, seega ei näe mingit põhjust, miks mitte teda hoobade juurde lasta (või kardad, et läheb uhkeks?)

EDIT: ilmavõrk-> WorldWideWeb

allikas:

http://www.delfi.ee/news/arvutiuudised/ ... =wlastnews

No krrt ma ei või-> kus pagana kohast need arvuti keeleuuendajad välja ilmusid järsku

Võiks olla teistmoodi

ts wrote:Oleks ju ilus eestikeelne lause: "Ava pervik sirviku uues sakis" :mrgreen:

mõned mitmed aastad tagasi tabas keelemuretseijaid opsüsteemi tõlkimise hoogtöö. võtsidki kätte ja panid vindoosa maakeelde. 'oi, näe, eestikeelne vinndõus,' hüüdsid arvutiostjad ja omandasid eestikeelse opsüsteemi. misjärel saabus ordi helpdeski murekõne - masin kokku jooksnud ja ekraanil dialoogikastis teade

'pahandus väisas teie suvandeid'.

millal küll väisab mõistus värdterminoloogia väljamõtllejaid :?: kellele krt neid elementaarse keeletunnetuseta tobesõnu vaja on? mõnda on isegi kasutama hakatud - manus, manuses - prrrrrrrrrrrrr, rõve!

:twisted:

Võiks olla teistmoodi

:lol: vaatamata ohule saada tagurlaste rünnaku osaliseks ei oska mina küll eelistada ühele sõnale teist. Mis vahet kas brauser, netilehitseja või sirvik. Õpin uusi sõnu ja proovin ikka aru saada mis nende sõnadega mõeldi.

Kommunikatsiooni verbaalse lävimise osa ilmavõrgu initsiaalses faasis on küll enamasti vaid literaasel tasandil. (juutuub siinkohal näitab usinasti teed uuele :lol: ) Samas peaks see inviduaalsele õppetegevusele igati kaasa aitama.