AR õhukulu lugeja

Kahtlustan et õhulugeja hakkab otsi kokku tõmbama :evil:

autoks on AR 155 2.0 16v 110kw mis võiks olla uue õhulugeja hind, seda vist b osan ei ole võimalik hankida.

Või on selliseid kohti ka olemas kuhu saad viia oma vana ja uue saad siis soodsamalt osta :D
Last edited by deuce on 22 Aug 2008, 13:38, edited 1 time in total.

AR õhukulu lugeja

Proovi esialgu ära puhastada. Osta korralik karbüraatori puhastus vahend , kruvi õhulugeja lahti, ja lase igale poole kontaktide peale.

Endal sai ka tehtud, päris kakane oli. Puhastasin kuu aega tagasi, asi aitas 8)

AR õhukulu lugeja

Kuna hetkel olen maal siis kasutan puhastus varjanti ja linna jõudes tuleb üritada vastavate meestega kontakti saada.

Kas Ts-il on vastavaid vahendeid millega kodanik Kotkaga kontakti oleks võimalik saada.

Hea meelega uuriks tema käest seda õhulugejat.

PS. oskab keegi mingitest hindadest ka siin rääkida, siis oleks mingisugune pilt ka silme ees.

Teaks missugused kulutused tulems on.

Sain just tagumisel rattal laagri vahetatud boonuseks panin uue bensiini filtri ka alla.

Ja kohe tuleb uusi muresid lahendama hakata :lol:

AR õhukulu lugeja

Veel päris tuksis ei ole vähealt diagnostika aparaat seda ütles , aga pikka pidu ei pidanud selle lugejal enam olema. :shock:

Kas keegi teab, kuskil männiku kandis pidid olema sellinekoht kuhu saad oma vana õhukulu lugeja viia ja saad uue poole soodsamalt vastu.

Keegi teab midagi selle kohta pajatada. :wink:

AR õhukulu lugeja

deuce wrote:Kahtlustan et õhulugeja hakkab otsi kokku tõmbama :evil:
autoks on AR 155 2.0 16v 110kw mis võiks olla uue õhulugeja hind, seda vist b osan ei ole võimalik hankida.
Või on selliseid kohti ka olemas kuhu saad viia oma vana ja uue saad siis soodsamalt osta :D

Mu 1,8 8v mootorile õhulugeja maksab 11 000 eek :oops:

AR õhukulu lugeja

Alfaracer wrote:

mis mõttes nii palju ja 1,8 16 v le maksab see näiteks ebay-s 27naela

see on sul mingi kullast v?

AR õhukulu lugeja

rizto wrote:
Alfaracer wrote:
mis mõttes nii palju ja 1,8 16 v le maksab see näiteks ebay-s 27naela
see on sul mingi kullast v?

Ma ei oska öelda miks on nii kallis :)

11 000 krooni ütlesid mulle Fakto Autos aasta tagasi :wink:

Aga mulle ei ole vaja vahetada, et ta oli täitsa korras :)

Vahetasin teises kohas ainult Lamda ja kõik ok!