156 sissepritse probleemid

Ühesõnaga... Sõitsin teel ja lihtsalt ühel hetkel andis auto otsad ja enam ei käivitunud. Nööri otsas vedasin koju, sis hakkasin uurima.

Masin läheb vahepeal käima, kuid jätab selle sissepritse vms tule põlema. Külma mootoriga töötab üks 5 minutit(kohapeal) ja nii pea, kui seesamune sissepritse tuli ära kustub, sureb ka mootor.

Äkki keegi oskab nõu anda, või soovitab tartus mõnda remonti???

Abiks oleks ka kui keegi teab, kas alfal saab ka äkki ise-diagnosti teha??

:roll:

kas piiraja on 3000 peal (ehk siis kas üle selle saad pöördeid kruvida)?

Kui mitte, siis kahtlustaks RPM andurit (kuna tegelikult hakkab süüte kruvimine alles sooja mootori puhul korralikult tööle)-> samamoodi ka viivitus, mis on tingitud süüte default väärtusest

teoreetiliselt võib olla küll ka õhulugeja-> ka seal on viivitus enamvähem sama (ehk siis juhitakse põlemist lamda abil)

ja teoreetilsielt võib olla mõni pool kustunud

kõige kindlam-> mine diagnostikasse :wink:

156 ei võimalda kahjuks koduste vahenditega diagnoosimist :(

P.S. tuleta meelde, kas see juhtus lihtsalt lambist, või eelnes sellele mingi kolksatus, porilomp vms (viimasel juhul soovitaks kapoti alt otsida katkenud juhtmeid, voolikuid vms...)
Tegelikult ma olen normaalne....

tänks kõigile...

saigi sleppis tartus diagnostis ära käidud...

ühesõnaga vealine peaks olema sellisel juhul õhulugeja.

Siit järgmine küsimus palju õhulugeja maksab, või kui mul ilgelt veab, siis kas kellelgi ei ole kodus midagi taolist???

või kui kellelgi on kuskil esinduses käpp sees, äkki sebib mulle midagi, sest ise olen tartu kandis ja keegi nagu väga ei taha alfast kuuldagi.....

Autoks AR 156 1998 V6 2.5 140kw

Arvan et see üleval on vale number.

Minu arust õige on 58021430.

Samas Ladu24.ee pakub ka õhulugejat 1400.- eest. Arvatavasti B osa. Ei tea kuidas kestab :roll:

Samas jällegi proovi esialgu ära puhastada oma lugejat, mingisugune tulemus on garanteeritud :wink: