166 elektri müsteerium.

:roll:

tead-> see on juba Sinu enda süü, et nii kunstilisi pilte teed 8)

[tegelikult arvasingi, et see Sinu tehtud pilt on-> minule jäi see muuseas arvutisse mootori müügikuulutusest, kui parim 116/161/162 V6 pilt üldse :wink: soovi korral võin selle ka ära kustutada ja midagi tehase poolt pakutavatest piltidest kasutusele võtta-> kuigi... sealt nii häid pilte võtta pole]

njah-> jälle oleme teemast suure kaarega mööda läinud :lol:
Last edited by ts on 16 Sep 2008, 15:19, edited 1 time in total.
Tegelikult ma olen normaalne....

166 elektri müsteerium.

Mckie wrote:Ee... sorri, kuna parklas remondist midagi välja ei tule, siis sai homseks treiler tellitud(aut.).Läheb TRK-sse, vaatame mis kostavad...

Loodame siis ka kuulda mis ja kus ja kuidas oli ;-)

P.S. teemat veidikene korrastatud

EDIT: Automaat :? :? :? :roll: siis on variante rohkem :wink:

166 elektri müsteerium.

Nii, TRK-s pandi kompuuter külge. See näitas ainukeseks veaks mis on olnud, et auto ei saa kiiruse kohta infot... ,ning peale kompuutriga ühendamist läks asi iseenesest korda. Ühesõnaga, keegi otseselt ei teagi mis viga oli :roll:

...kurat, mõnus on peale 5 päevast pausi. Sõitsin kohe pikema ringiga sihtpunkti.

166 elektri müsteerium.

8) tuttav teema 8)

mul oli eile õhtul internet kodus kadunud

:roll:

toapistik lahti-> ei miskit

koridoris peakapp lahti-> on signaal

koridoris vahekapp lahti, tester peale-> signaal tuli tuppa tagasi [pagan seda teab, mis juhtus :lol: ]

muuseas-> seda veaotsingul isetervenemist olen täheldanud ka enda auto juures [ehk siis see asi, mis ei tööta hakkab- ja mis põhiline jääbki- tööle selsamal hetkel, kui viga teada on]

Lõpp hea kõik hea

Tõsi küll kalduks arvama, et Sinul oli tegu mingi veidra softiveaga-> umbes nagu arvuti sinine ekraan ja press any key :lol: :lol: