Tere,vaja oleks klapiklambrikaane tihended,nii vasakut kui ka paremat ning küünla ava tihendeid.Väga kiire asjaga. Autoks Ar 156 1998 2.5 v6
Trk ja Piltos vaja tellida ja läheb 2-3nädalat,äkki keegi aitaks kus kiiremini saaks?või äkki kellegil olemas?
Klapikambrikaane tihend!
#2Mul on olemas 
Kui autot näitad, siis saad

Kui autot näitad, siis saad

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Klapikambrikaane tihend!
#3Tuleks ja Näitaks
Sinu autot kyll ja veel Pärnus imetletud
kahjuks auto hetkel Nõmmes remotis,vahetadi rihmad veepump jne ära ,pandi kõik kokku,ning tihendi vahele silikoon aga kahjuks ei jäänud pidama ja lõi õli välja ning nyyd ta seal seisab
Aga kas uued või kasutatud tihendid? Mis hinnaga ära annaksid?

kahjuks auto hetkel Nõmmes remotis,vahetadi rihmad veepump jne ära ,pandi kõik kokku,ning tihendi vahele silikoon aga kahjuks ei jäänud pidama ja lõi õli välja ning nyyd ta seal seisab

Aga kas uued või kasutatud tihendid? Mis hinnaga ära annaksid?

Klapikambrikaane tihend!
#4Ma piriseks vahele, et selliseid asju ei kasutata 2 korda ja silikooniga ei plätserdata...
Klapikambrikaane tihend!
#5Uued, orig pakendis.
Hinda ei tea. paku midagi.
Saada PS, arutame seal. kas, kuna, kui palju jne
Hinda ei tea. paku midagi.
Saada PS, arutame seal. kas, kuna, kui palju jne
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Klapikambrikaane tihend!
#6asi oli jah selles et tihendid olid alles vahetatud ja mõeldi et piisamad uued ning kyll peavad aga näed eksisis siis remonti mehed.üldse oli rihma vahtusel suur jama,mehed ennem alfasi kõvasti teinud jms aga minu alfal väntvölli osa mutter mõtles et ei taha lahty tulla,6tundi lõppuks jamati kuni lahti saadi!
Bnd saatsin ps
Bnd saatsin ps

Klapikambrikaane tihend!
#7Kas sinu käest veõti selle 6 tunni eest, mis nad mutrit väänates kulutasid, lisaraha kah või?
Klapikambrikaane tihend!
#8ei võetud,esiteks tuttava töökoda ja ta ütles ka mulle kohe ära et võttab 6.5tunni eest minu käest raha mis on nende tööde jaoks ette nähtud
see on juba nene teema kas saavad kiiremini hakkama või läheb kauem. Tihendi vahetus tuleb ka tasuta kuna nemad panid pange sellega 

Klapikambrikaane tihend!
#9mul oli sama jama aga ainult nuka rattaga, nägin ikka mitu tundi kurja vaeva enne kui selle lahti sain
Klapikambrikaane tihend!
#10sain siis paar päeva need bnd käest,sain pimedas kätte,ei näinudjärgmie päev remonti mees helistas et miks sa mulle vanad tihendid tõid?Küsimus siis bnd miks vanad tihendid,kusjuures üks ei kõlvanud mitte kuhugile ja on puruks? ning pasane ja õline? 

Klapikambrikaane tihend!
#12segadus selles et nagu ka foorumis kirjutas tuttikad ja pakendis,tõesti nad olid pakendis.Aga üks väga õline ja must ja kohe näha et ennem peal olnud ja lõhkine,teine aga oli enam vähem(selle panime mulle peale kuna see tihend mis mul oli lõhki oli bnd terve)Aga teine mis endal nyyd vahetamata jäi se oli mul endal korras aga ikkagi ei taipanud ennem neid pakendid tihendeid vaatada kui mootor oli juba laiali ning ikkagi maksin nende tihendide eest pm esindus hinda ja sain valed 

Klapikambrikaane tihend!
#13Miks sa siis uut ei ostnud?
See maksab vaid 450.- eeki.
Samas kahtlen et BnD hakkab siukse pasaga tegeleda
Pole nagu ennem olnud sellist asja, et keegi Alfa vend toob teisele Alfa vennale mingit sitta
See maksab vaid 450.- eeki.
Samas kahtlen et BnD hakkab siukse pasaga tegeleda

Pole nagu ennem olnud sellist asja, et keegi Alfa vend toob teisele Alfa vennale mingit sitta

Klapikambrikaane tihend!
ootame seletusi-> BND'd natukene tundes... paistab, et keegi on juba talle mütsi ülisügavalt silmadele tõmmanud (kust iganes need tihendid ka pärit poleks)

P.S. 100% kindel on see, et kõnealusel kodanikul ei ole mitte vähimatki põhjust oma finantsseisu sellisel viisil parandada

Tegelikult ma olen normaalne....
Klapikambrikaane tihend!
#15noh asi oli selles et auto oli vaja sõitma saada ja pilotos ja trk oleks saanud need tihendid alles 2-3nädala pärast.selle 800 krooni pärast tõesti ei oleks vaja petta olnud aga tahaks tõesti selgitusi kuulda või mingid lahendust.