Märjukese eelistused

bnd wrote:Ma olen miski nohu-köha-palaviku-kahisevakurgu-viruse käes nagu 50% teisi kaaskodanikke ja parim selle vastu on pool tassi jäägrit + spl mett + must tee+ vabaks jäänud osa tassist täita kuuma veega. 3 laksu juba teinud ja kurguvalu taandub :D

Ma olen tarvitanud iga kord,kui mul köha ja nohu on olnud ainult Vana Tallinn 50 kraadist,ning nohu on 2 päevaga minekut teinud,ning köha samuti. :)

Kui Vana Tallinnat võtad siis pead natuke aega suus hoidma,ning kui alla neelad pead nina kaudu välja hingama,tõmbab küll ninas natuke kipitama,kuid see on vaeva väärt,ning Vana Tallinna maitse on ka üle kõige! :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Märjukese eelistused

IMHO Vana Tallinn maitseb hullemini, kui WD40 :lol:

see on läägem, kui kaks roosasse kleidikesse riietatud puudlit mesitaru ees suhkrut söömas mõlemal kaks korda endasuurune kott suhkruvatti kaasas :D

Muuseas-> olen kuulnud teooriat, mille kohaselt asulas elavatel koeraomanikel tasuks koerad kohe vana Tallinnaga ära harjutada, kuna selle tarbimine pidavat seedetraktis looma kilekotisarnase olluse, mis seeditud toidu koheselt sisse pakib (jääb see tülikas kilekotiga kõnniteel ja pargis mämmerdamine ära)

---------------------------------------------------------------------------------

mitte, et mul tegelikult midagi vana tallinna vastu oleks -> külmal talveõhtul aitab samahästi, kui ürdiliköörid aga :roll: tsitrusemaiseline liköör, milles on alkohol ja suhkur võrdse mahu% on ikka natuke liig juba (sooled kleepuvad kinni ju :lol: )

Teemasse kah-> peale pikaajalist ekperimeteerimist ilmnes tõsiasi, et Gera viin on suheliselt lahe asi 8)

see :lol: tundus peaaegu mitteviinana-> soovitan kõigile-> väga huvitavaid kokteile on võimalik sealt saada 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

:roll: juba viimased päris pikka aega...arbuusi virukas ja energiajook... järgmine päev küll veidi kahekordne see eluke, kui millegisse süveneda üritad... -vene kõrgushüppaja maandus enne latti, kui energiajoogiga viina oli kummutand, seega see osa vist päris normaalne, juhtub ka tegijatel :lol: aga alates esmaspäevast vähemalt järgmised kuu aega kaine, töö tahab tegemist ja elu elamist. viimasel ajal veidi käest lännu selle märjukesega... :oops: ja selle lääge likööri kohalt, mina üks neist inimestest kellel selline kraam kurgust sugugi alla ei läe, siiski kerge jääger -20kraadiga kuskil tuulisel järvel jäärada vaadates suht asendamattu...

Märjukese eelistused

vml:

aga alates esmaspäevast vähemalt järgmised kuu aega kaine, töö tahab tegemist ja elu elamist. viimasel ajal veidi käest lännu selle märjukesega... :oops:

kuu aega :lol: ma mõtlesin ka nats kaine olla:D mingi paar kolm päeva:D

kuu aega ikka vastu ei pea juuu :twisted:

Märjukese eelistused

Vanas mõisa sepikojas sügaval Mulgimaal. Kõik viimse detailini 19nda sajandi lõpp 20nda algus. Alates miljööst, menüüst ja nõudest lõpetades riietusega. 4 meest ja sama ajastu pudelitest selge puhas viin (maitse mõttes tuli ka üls pits ansat vahele). Teisel päeval aeti ka ääsile tuli alla ja hakati rauda lööma. Kaine peaga loomulikult. Vot see oli nädalavahetus.

Märjukese eelistused

täna jõudis manomeeter 6,2 piirini :)

ankru vamistaja Minski Kirovi nimeline tehas

annab max töörõhux 6 ja seda 1973 aastal

ei hakanud riskima ja alandasin 4,5 peale 8)

ülerõhu klapp ei tööta

peab hiljem vaatama mida värkki juhtunud on

muuseas viimati oli aparaat tööasendis 16 aastat tagasi

sai taasavamine isegi videosse talletatud

kuna aparaadis oli veel tiba jooki sees ja rõhku 2 atsi 8)

nii armas oli vaadata kiirkorras valmistatud kaanetihendit :D

mis sai kunagi sigulli sisekummist lõigatud

ja töötab tänaseni ei mingit tingimist kvaliteedi osas

häbi tunnisteda, et õukat va eederit

polegi proovinud, see rohkem naiste teema

kõike muud aga oksendamiseni

igast asendist

Märjukese eelistused

Hetkel Smirnoff vodka nokib 100-ga.

Eks aatsake tiksus taas juurde ja kuidagi peab seda kaugel maal tähistama :D

Ehe pidu: viin, kanakoib, morss :D, kaerahelbe küpsised - nostalgialaks täielik :lol:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)