Kellassepp

Oskab keegi soovitada mõnda head kellasseppa kuskil Tallinna piires, kus midagi reaalselt veel korda ka teha osatakse. Nimelt tahaks lasta mõnel asjatundjal Maserati kellale pilgu peale visata.

Kellassepp

Oled seal lasknud ise midagi teha ka, et soovitada oskad?

Üldiselt kellapoode ja seal juures olevaid töökodasid tean ma teisigi, aga küsimus on pigem selles, kus head tööd tehakse.

Kellassepp

Luman wrote:Oled seal lasknud ise midagi teha ka, et soovitada oskad?
Üldiselt kellapoode ja seal juures olevaid töökodasid tean ma teisigi, aga küsimus on pigem selles, kus head tööd tehakse.

Ma oskan soovitada kuhu minna ei tasu. :lol:

Selleks kohaks on Lasnamäe Centrumi kellapood seal Rimi vastas.

Viisin kord mingi Sveitsi kella sinna teha,et tagant lahti võtaks ja uue patarei sisse paneks,krat jamas seal oma 15 minutit,ning siis andis tagasi ja ütles,et tal pole selle töö jaoks vahendeid. :shock: :shock:

Krat väänas seda kella mul seal kruustangide vahel,mõnest kohast kriimustas mul kella ära ka. :evil:

Aga ma oletan,et Maserati kell on lihtsam,ning sellist rasket tööd seal pole,et peaks kruustangide vahele toppima. :roll:

Kohta nagu ei oskagi soovitada,kuhu minna neid kohti suht palju. :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Kellassepp

Ma ei ole nüüd kindel, et see lihtsam kui käekell on. Ma ise kahtlustaks, et seal on kuskil mingi mustus vahel ja piisaks ainult korralikust puhastamisest. Uus maksab aga suurusjärgus 10k eek, nii et ma ise ei raatsi oma kellassepa oskusi selle peal katsetada.

Kellassepp

Luman wrote:Oled seal lasknud ise midagi teha ka, et soovitada oskad?

hea töö on suhteline mõiste

see koht mida ma soovitasin peax olema suht hea

kuna tegemist on kalli üüripinnaga ja minu teada kellasepp

pole seotud muu müügiga ehk tegutseb iseseisvalt

ise pole seal midagi remontinud kuid

teda on soovitatud kui teatud experti

kes orienteerub pädevalt kallimates brändides

ja suudab ka remontida, kuna kellateema on suht intiimne

ja varjatud siis eriti ei hoobelda selles vallas

kui omad kallist kella siis eriti ei kipu ju seda reklaamima

nagu nii suurem osa inimestest ei mõista millex seda vaja

kell on ju moblal, autos kus iganes