Kriibib hinge

...pole olemas lolle küsimusi eksole kõigepealt (jälle)

...selline lugu kõigepealt, et mingid ****** ****** ******* otsustasid et võiks mu GT ja 156 küljed naelaga vms junniga ära kraapida, ehk siis autod olid pargitud ilusti viisakalt tänava äärde kodujuures ja siis sõiduteepoolt oli mingi ****** friik (me veel kohtume värd) öösel mööda jalutand ja mõnuga tõmmand "ilusa" kriipsu kogu pikkuses... pole vist mõtet üritada mõistatada mis pagan võiks küll olla sellise tegevuse ajendaja... miks? miks? miks?

...enivei, GT on kuldne ja sealt pole eriti kriipsu näha, aga süsimusta 156 küljepealt särab asi küll kaugele ja meenutab mulle iga päev, et ma tahaks olla clint eastwood ja kohtuda sinuga tundras, sa abitu idioot, naelakangelane, võtmeisik...

...nüüd küsimus tarkadele, kas läheb värvimiseks, või on mingi teleturust tuttav imepärane vahend (peale veekindla musta vildika :D ) millega selliseid väikseid füüsilisi aga suuri hingelisi traumasid parandada autoküljel?

...oeh, ikkagi miks? :cry: :evil:

Kriibib hinge

Kasutades musta vaha ja poleerimist peaks saama seda natuke peita (vist?) oleneb loomulikult vao suurusest. Aga soovitaks ikkagi pöörduda selliseid teenuseid pakkuvasse asutusse ja küsida.

pS: kui selle tegelase kätte saad, kes seda tegi, anna minupoolt ka miskit. :evil:

Kriibib hinge

inimesed on ikka täiega idikad minu alfa kljel ilutsesid punased jutid, no on mölakad, varastasid märgi ära ja täna vaatan oma pisi titaga aknast välja ja keegi kuskilt ülevalt poolt (ÕNNEKS MITTE MINU AUTO) viskas õlle pudeli ühele mazdale aknasse....

Selele järgnes auto kiire ümber parkimin.. kuna minu auto seisis täpselt masda taga.

Täielikud idikad on ikka inimesed, tahaks kohe vastu vahtimist panna nii et seda nägu. :evil:

Kriibib hinge

alfanatico wrote:...mingid ****** ****** ******* otsustasid et võiks mu GT ja 156 küljed naelaga vms junniga ära kraapida

Täiesti uskumatu miliseid perverte ikka liigub... eeldan, et Tallinnas

Kriibib hinge

Mina ise olen saanud mingi uroodi käest varahommikul (mine sa signat sel ajal kuule :)) jalaga vastu juhiukse, ja nii et päris kõva mõlgiga ukselingi kohal, teine kord siis parkisin poe juures hilja õhtul, käisin ostsin midagi, tulin välja - vaatan tagaukse all õllepudel ja mõlk jälle ukselingi kohal, F*CK, mingi joodik pani vist jalgratta rooliga pauku, seega kaotas oma pudeli ära ja pani gaasi. Vot sellised uksed :) olid mu vanal autol :cry: