ootab siis taas elusuuruses ära ja kaeb üle
siis saab muljetada, kuidas tundus.
loodame siis ikka GTA mudeli rivisse jõudmist ja asjad...
_
sosistatakse 149 vaid 4 uksega tootmisest
ja mito siis täidab selle tühiiku 2 ukse soovijatele.
_
miks ei saa alfat toota 159 kupeena?
kas vaid selleks, et siis oleks liine maseka ja 8 silindi mängumaale tungimine ja väärtautode lörtsimine turunduslikult?
???
edukale perepeale 169
perekonnale alfa (149, 159 jne)
noorukile mito
jõukatele meestele mase
mainstramile fiat
kiiruseentusiastile ferru (või niisama kõvatajale kellel juhtumisi on pappi itaaia markide jaoks aga lambot ei suuda osta)
???
149?
#19Anthrax wrote:Kas Brera pole 159 kupee?
on
brera on 159 kupee ja spider on 159 kabrio
seoses sellega tuleb tõenäoliselt tagasi duetto (159 kabrio asemele) ja 159 vahetatakse välja suts väiksema sõiduki vastu
Brera on selline ei liha ega kala sõiduk, millesarnast mujalt kontsernist leida ei ole (küll aga on konkurentidel).
Küsimus, mis painab kõiki on selles, et kas 159-ga vahetatakse välja ka Brera (jättes alles vaid GT suuruse kupee) VÕI jääb Brera alles ning astub peale pisikest kohendust teistele kandadele (pähe)
Võhikuna väidaks järkuvalt, et BreraS on natuke liiga suur projekt, et loobuda GTA-st ...
ja vaadates edasisi arenguid hetkekavadena kahtlustaks, et Brera jääb

ja kui vaadata ajaloos tagasi, siis ----- esmalt oli BRERA (2002) ja alles siis tehti 159 ning Brera (2005)

Tegelikult ma olen normaalne....
149?
#21Ai, mulle see piltidelt vastu vaatav masin täitsa meeldib, kuigi.. sorri aga see nina sobib perfektselt vaid 8C-le.. Pigem näeksin Alfat kurja ilmega (159), see on selline pisut ehmukil olekuga nagu MiTo. Samas.. kui vähendada distantsi õhuvõtuavade ja tulede vahel, oleks tulemus ehk ilmekam?
149?
#22keegi on "salaja" pilte teinud, aga ma ei suuda linkida
aga vaata http://www.italiaspeed.com" onclick="window.open(this.href);return false;
aga vaata http://www.italiaspeed.com" onclick="window.open(this.href);return false;
149?
WTF

ei sobi siia

ju kohe üldse mitte

aga samas jälle.... nagu RR fännid pidavat ka Alfista olema seltskond,. kus iga uus mudel on oluliselt s...m kui eelmine

ja kes teab.. võibolla live's ei ole asi üldse nii kohutav....
kuigi meenutab klassikaliselt...
priliant bullshity 6-te (sry

149?
#26http://www.quattroruote.it/auto_novita/ ... ice=205879" onclick="window.open(this.href);return false;
eks see kärss vähe imelik ole ... 

149?
#28:icon_hi:
ootaks ikka kõigepealt auto avaldamise ära ... [see vana ja leierdatud teema järgimine erinevatel isejoonistatud piltidel ei ole mingi
pädev :icon_thumbup: info]
need teaserid millegipärast panevad uskuma, et selle projekti taga peitub siiski midagi, mida "peitepiltidel" pole
ootaks ikka kõigepealt auto avaldamise ära ... [see vana ja leierdatud teema järgimine erinevatel isejoonistatud piltidel ei ole mingi

need teaserid millegipärast panevad uskuma, et selle projekti taga peitub siiski midagi, mida "peitepiltidel" pole