Alfa 155 2,5 V6 bensukulu

See et sul maanteel 10 võtab on täiesti normaalne, mul endal umbes sama kulu. See, et linnas sama palju võtab, on juba müstilisema, mina pole puhta linnasõiduga alla 14 suutnud saada. See et õli ei võta on normaalne, mul ka seni õli ei söönud kuni ükskord fakto mehed mootori kallale läksid :x

nu...ml siin 3,0 võtab maanteel pikal otsal 8l sajale... aga see on 90km /h seega ei saa ma kunagi nii odavalt läbi :twisted: ja nu..oleneb auto seisukorrast.... ja jalast mis pedaalile rõhub... 8) kuid jah...10 pole palju-auto mootori minek sõltub põletatava kytuse hulgast... seega kui edasi läeb..võtab ka kytust...-see on täiesti normaalne... kui muidugi tossu viskab..vaata õhufilter üle... kuid lohuta end sellega et bumeri mehed oma 2,5 mootoriga nii odavaltläbi ei saa :lol: ja nu..muidugi bensu pihustid võivad ka kulund olla...võtab ka tossama...

mees..siis kui 10 bensukulu..ja mootor enamvähem yhtlaselt käib ja õli ei võta....ole õnnelik!!!!!!! 8) enamusel nii ei vea....nt mul... :cry: aga nu..mis õli ennem sees oli? mis nyyd läks... ja kas peale ostu oli see esimene õlivahetus...? ja nu..astu diagnostikast läbi...-vee tee ise tulukese test.... mis aju on?-nu pritsungi systeem...