GTV (916) küljeklaasid

Tere!

Kas kellelgi on kogemusi GTV kyljeakende "äravajumisga", nimelt siis täpsemalt probleemiga, mida kirjeldatakse kõikjal laias internetis, kuid millega vist vähesed on reaalselt kokku puutunud.

Enda autol kõik toimib, kuid siiski kysin, et millised võiksid olla probleemi avaldumisvormid? Teaksin võib-olla probleemi ennetada või siis avastada.

Tänades,

Martin Harak

GTV (916) küljeklaasid

:?

eeee.....

aaa.....

ei oska kohe teps mitte isegi arvata, mida selle all mõelda võiks :?

äravajumine saab viidata kahele asjale-> esimene on aknatõstukimehhanismi väsimine (aken hakkab alla vajuma) ja teine on kere väsimine (aken hakkab raamist eemale vajuma)
Tegelikult ma olen normaalne....

GTV (916) küljeklaasid

Tegelikult olen autole pooled "probleemid" ka juurde mõelnud, sest ikka käin netis ringi tuulamas ning tihtilugu satuvad kõiksugu "arvamused" ja "review´d" lugemise alla.

Seetõttu kysingi, et kas tegemist on ka reaalselt eksisteeriva probleemiga või juhtub seda nii nagu enamus vanematel autodel ikka.

Alfasid käsitletakse kõikjal liialt morbiidsetena, et peaaegu olen ka ise nii juba hakanud arvama. Sellest on kole kahju, kui inimestega nii juhtub, et hakkavad tonti nägema seal, kus teda pole...

Aga tänud sellegi poolest!

Martin Harak