Probleem siis selline, et nn tuulehaak, mis fikseerib ust avamisel
vist kolmes asendis, hakkas ebameeldivalt häälitsema.
Kas on mõtet proovida ise uksepaneeli eemaldada(kuidas?) ja püüda
viga kõrvaldada, või tuleks koheselt teenindusse pöörduda.
Hea nõu teretulnud!
156 juhipoolse esiukse paneeli eemaldamine
#2kuna kirjeldusest ei selgu mis häält ta siis tegema hakkas, soovitaks esialgu määrimisega proovida ja kui sellest viga ei parane pöörduda teeninduse jutule.
#3arvatavasti sama lihtne viga mis mul oli,sammuti hakkas üks kriuksuma ja Niinimetatud /raskelt kinni/ käima,mõtlesin et vaja ära ölitada või määrida aga ei viitsinud ja lõppuks võttsin käsile ja hoobis oli selline probleem et kus hing uksest välja tuleb,seal ümber on kumm ja see oli paigast ära ja tagistas ukse sulgumist korralikult ja õli ka veel vahele ja korras 

tullehaagile määrid hülgerasva vahele ja kui kriuks kaob oli asi selles...
kui mitte, siis on vaja stopper välja vahetada (sellisel juhul on rullik viltu või katkti vms)-> kui asi on selles, siis teeb iga järgmise astmega hullemat häält (väide tehtud Calibra kogemuse põhjal)
Uksepolstri eemaldamine on suhteliselt lihtne-> tuleb lihtsalt meeles pidada põhitõdesid Alfa uksepolstri juures: lülitipaneeli all on ALATI kruvi, ukselingi taga on ALATI kruvi ning uksekäepideme taga on ALATI kruvi (lisaks peaks ka ukse allääres olema)-> tüüblid on tõmmatavad
P.S. kui tundub, et polster on veel kuskilt kinni siis see ka on -> nii et eriti suurt jõudu rakendada ei ole mõtet-> tõenäolsielt lõhud midagi ära
[kirjeldus ja põhitõed based on preFL164; FL 164; 155; 156; 166]
Tegelikult ma olen normaalne....